Uzman Üye
merhaba arkadaşlar,sadece pubg lıte içinmi? yoksa pubg mobıle emilatördede çalışacakmı
Olsun kardeş sade yer görmeyle iş olmaz yer görme bigün herkezde olacak nası olsa oyüzden ben aimbotta istiyorum ve görme kullananlardan üstün olmak lazım deyilmiZATEN aime gerek yok espden sonra
peki ayrı olarak aimbotlu sürüm çıkacak mı?kendi aramızda test ederken aimbotlu sürümde ban yiyorduk ama hwid ban yemedik.
Aimbotu kaldırıp test ettiğimizde ban yemiyorduk.
bu oyunun pubg mobile ile ilişkisi yok dostum sadece pubg liteyemerhaba arkadaşlar,sadece pubg lıte içinmi? yoksa pubg mobıle emilatördede çalışacakmı
Madem öyle neden forumdasın çık forundan boş yapma!Kaldırın şuhileleri artık kol satılır 5 tl
çogu farkında zatenbeyler pubg mobil artık çok kötü ve rezil bir oyun haline gelmiş bulunmaktadır araçları patlatma hilesimi desem zıplayıpta tek atan araplar ve çinlilermi desem full her eli aimbot ile oynayanlarmı desem her türlü pislik var yani oyüzden ben pubg liteye geçtim sırf sinir hastası olmamak için sizlerinde geçmenizi öneririm yoksa sinir hastası falan olursunuz benden demesi neden diye sorcak olursanız 1 tane bile el kazanamadım çünki bu hileyle sihirli mermicilere aimbot işlemiyo boşuna oynamanın anlamı yok o oyunu.
mantıklıMadem öyle neden forumdasın çık torundan boş yapma!
bakıcaz artık ne zaman çıkarsa kolay değil demekki bize beklemesi sabır onlarada yapması güç geliyor kolay değil tabikide hadi bakalımNe zaman çıkıcağı daha kesinleşmedimi ya 1 ay oldu bekliyoruz hala okullar açılmadan doyasıya oynayalım...