Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaslar , tipki pubg steamda oldugu gibi pubg lite da sbyte hack aciyorum, bilgisayarda zararli yazilim uyarisi ile oyundan atiyor, lutfen yardim
antivürüsü kapatcan zaten nasıl yüklenir kısmında özellikle yazıyorlar, kesinlik virüs olarak görüyor antivürüsler bu programı sonuçta ***** programları virüs olarak görüyor
Guvenlik duvari ve virus korumayi kapadim o sekilde deneme odasina girdim sorun yok , simdi hile ozelliklerini kesfetme zamani , tesekkurler yorumlar icin
1. cısı lobıde ınject etmek 2. sı vırus programı ıle pc taradıktan sonra acmak cheat engıne varsa bıle pc de kımı zaman zararlı program gorup ban atıyor
:Gridinsoft Malware indirmeni onerırım 6 gunluk ucretsız benım basıma boyle olay geldı bu antıvurs programı cozdu programı ındırdın mı kur kurdukdan sonra sag asada ekranda bıldırım gelcek ucretsız kullanın dıye sende tıkla sadece gmaıl ıstıcek o kadar sonra hızlı ve tam tarama cek vırus cıkıcakdır sonra kaldır hepsını ıyı gunler ıyı oyunlar.