Pcyi resetledim ama modem ile ne alakası olabilir kardeşim?Resetleyip tekrar denermisin modem ve pcyi
Teşekkür ederim kardeşim ♥Aynı sorunu bende almıştım ilk seçkin üye olduğumda 1 2 saat sonra tekrar denedğimde girmişti
Hiç bir fikrin yok ise hiç bir şekilde forum'a aykırı bir şekilde yorum yapamazsın.hicbir fikrim yok malesef
Hangi uygulamayı kurban olduğumUygulamayı silip yeniden dener misin
10windowun hangi sürümünü kullanıyorsun
Af buyur anlamadım üstad?kanka 1903 ve 1909 olması lazım diğer türlü açmaz
windows 10 un sürümleri var hani bilmiyormusun ?Af buyur anlamadım üstad?
Yok vallahi bilmiyorumwindows 10 un sürümleri var hani bilmiyormusun ?
aga nasıl bilmezsin git windows sürümüme nasıl bakarım yaz internete sonra gel söyle bize sürümüYok vallahi bilmiyorum
Onları nasıl yapacağım hakkında bir fikrin var mı? bir sitesi falan format mı gerekiyor yoksa?kanka 1903 ve 1909 olması lazım diğer türlü açmaz
Onları nasıl yapacağım hakkında bir fikrin var mı? bir sitesi falan format mı gerekiyor yoksa?
Sürüm 1909 Kurban olduğumBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapkanka gir suraya bak neyi kullandığını söyle sonra
ee niye yoruyorsun beni o zamanSürüm 1909 Kurban olduğum
Amacım seni yormak değil ilgilendiğin için Allah razı olsun senin attığın linkde gördüm sürümümün ne olduğunu akabinde fikrim yoktu yani komple kapalı virüs programım deffenderim ama nafile ilgilendiğin için çok teşekkür ederim ♥ee niye yoruyorsun beni o zaman
virüs programları kapalımı bak + windows defenderide kapat bir daha dene bakalım
olmazsa yaz