Çözüldü Pubg lite service start internal error

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selena
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sebebini bilmediğim bir şekilde Start Error alıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Ekli dosyalar

• Erol.JPG
    Erol.JPG
    29.6 KB · Görüntüleme: 55
  • Erol2.JPG
    Erol2.JPG
    62.9 KB · Görüntüleme: 55
Selena
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bu konu ile alakalı bilgisi olmayıp mesaj atan tek bir kişi daha olmamasını rica ediyorum raporlamak zorunda bırakmayın bizi anlayışınız için teşekkürler.

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Güncellemelere bak dostum en iyisi o arkadaş hemen sinirlenmeye guzellikle yardımcı olun birbirinizr

Selena
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Güncellemelere bak dostum en iyisi o arkadaş hemen sinirlenmeye guzellikle yardımcı olun birbirinizr
Kanka adam dans eden gif atmış nasıl sinirlenmeyelim kurban olayım güncelleme güzel bilgi 5 dakika önce yapmıştım ama etki etmedi
Post automatically merged:

Peki bu hileyi kullanan arkadaşlarımdan memory UI loaderini alabilirmiyim belki loader de bir hata vardır

Selena
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Doğru ancak benim sürüm bu aralıkta ve aktif olarak kullanıyordum. 1 Haftadır bu sorunla karşı karşıyayım.
Önceden kullanıyordun şu an kullanamıyorsun öyle mi anladım kardeşim?
Post automatically merged:

Şimdi koskoca forumda bunu çözebilecek bir kardeşimiz yok mu? yani

Son düzenleme:
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Anti virüsünüzü devre dışı bırakın, belki de bunun nedeni oyununuzun pencere modunda olmamasıdır, sayfayı her zaman yeniden yüklemeyi deneyin ve hesabınıza giriş yapıp yapmayacağınızı görün

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Anti virüsünüzü devre dışı bırakın, belki de bunun nedeni oyununuzun pencere modunda olmamasıdır, sayfayı her zaman yeniden yüklemeyi deneyin ve hesabınıza giriş yapıp yapmayacağınızı görün
BU sorunun bu adımlarla alakası olmadığını düşünüyorum, hepsi tam bir şekilde hala aynı hataları almaktayım.

Süper Üye
8 HİZMET YILI
zaten ne alaka dicende bu sorunu ben söylüyom sadece anti virus porgramı açıkken veri yok sen kağalı diyosan face it gibi veya origin gibi anti cheat sistemi olan programlarıda kapat onlarda engelliyo

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bende de aynı hata var bu arada antivirüs yazıp durmayın o açık olduğunda hiç açılmıyor onla alakası yok başka bir fikri olan yazsın foruma başka antivirüs yazısı görürsem bende rapor edicem yetkililere burası yorum kasma yeri değil beyler bende aynı hatayı alıyom her foruma aynı şeyleri yazıp durmayın cidden fikriniz var ise paylaşın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...