Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yt den de baktım forumlara da baktım pubg lite içinde shadowplay ayarı da bulamadım da ondan belkı bılen vardır dıye bı sorayım dedım youtube ıcın vıdeo atacaktım da
Nvidia Shadowplay otomatik kaydediyordu bi ara ama Lite'da olmayabilir o yüzden anında geri kayıt kullanabilirsin bir kısayola basıyordun son 15 saniye veya kendi ayarına göre 1 dakikayı kaydediyor
ShadowPlay ve Highlights oyunlarda kasma yapmaz bunun sebebi ekran kartının sürücüsü olması, bu yüzden daha çok kullanılıyor. İnternetten PUBG LİTE in Highlights destekleyip desteklemediğine bakabilir, eğer destekliyorsa oyuna girerken ( ALT + Z ) kombinasyonlarına basarak oradan gerekli ayarı açıp, her öldürdüğünde veya en son öldürdüğünde kayıt alması gerektiğini ayarlayabilirsin.
Ek bir program kullanmak sıkıntı olabilir;fps,crash vb bilgin varsa kendinde bi yazılım geliştirebilirsin auto shadow play tarzı birşey.. Ama dediğim gibi kendin video programı açarsın veya tam o esnada alt+tab kayıt alabilirsin.. Bazı oyunlarda bu ayar otomatik olarakta gelebiliyor kısayollar vb ile.