- Konuyu başlatan
Web Yazılımı Ve Ağ Güvenliği
Seçkin Üye
? aga kaldırlımadıvideo kaldırılmıs arkadslarbaska bu hıleyı tanıtan bı vıdeo var mı acaba
? aga kaldırlımadıvideo kaldırılmıs arkadslarbaska bu hıleyı tanıtan bı vıdeo var mı acaba
tıklayınca kaldırılmıs dedı 1.sayfadakı vıdeoya baktm o degl mı aga? aga kaldırlımadı
ya herkes aynı seyı dıyor bır foto atarmısın lütfentıklayınca kaldırılmıs dedı 1.sayfadakı vıdeoya baktm o degl mı aga
buldm haci 3.sayfadaaymıs ızledm guzelmıs
vıdeo braz daha uzun olabırlır mıs aslındaeyvallah alırsak bizde bakarız
Kardeşim aynı şeyleri yapıyoruz ama bende açılmıyor çoğu zaman arada bir açası geliyor. Farklı birşey var mı bilmediğim. Misal defenderı kapattım. Antivirüs kapalı falan. Ama olmuyor bişey eksik sanki
Sa beyler bir çok arkadaş hileyi yaparken bazı yerlerde takılıyor veya hata alıyor
atacağım video'da(kendime ait video) açıklayıcı bır şekılde anlattım
bazen gıthubdan cekmıyor bendede oluyor ama nadir bir kaç denemeden sonra duzelırKardeşim aynı şeyleri yapıyoruz ama bende açılmıyor çoğu zaman arada bir açası geliyor. Farklı birşey var mı bilmediğim. Misal defenderı kapattım. Antivirüs kapalı falan. Ama olmuyor bişey eksik sanki
Hocam 20 denemede falan düzelmedi mesela şimdi biri visual c++ falan demiş onu indiricem birdebazen gıthubdan cekmıyor bendede oluyor ama nadir bir kaç denemeden sonra duzelır
Bunu yapar yapmaz düzeldi arkadaşlar sizde yapınHocam 20 denemede falan düzelmedi mesela şimdi biri visual c++ falan demiş onu indiricem birde