Never Run on Your Responsibility
Onaylı Üye
Its already detected and not working anymore my PUBG lite is closing itself and detecting unauthorized
the same thing happens to me, I run the script without problems but none of the activation keys workCheat engineyi sorunsuz çalıştırdım fakat malesef script çalışmıyor
Bende aynı sorunu alıyorumhileyi açıyorum execute basıyorum sonrasında hangi tuşa basarsam basayım çalışmıyor
I have the same ! and did not receive a responsethe same thing happens to me, I run the script without problems but none of the activation keys work
Usta o forumda gördüğün furkan71 benim kodları bulup attım no obje bide beyaz varya yanlız o kodları düzelt ordaki target override aynı hizada olsun yoksa hata verirYeni özellikler eklendi
YENİ ÖZELİKLER
Bütün objeleri kaldırma
Çimen görüntüsünü komple kaldırma
hocam bende çalışmıyor yeni eklenen özellikler napmam lazım ya çimen kaldırma filan olmuyorYeni özellikler eklendi
YENİ ÖZELİKLER
Bütün objeleri kaldırma
Çimen görüntüsünü komple kaldırma
Virüs programın kapalı mı?Arkadaşlar yeni özellikler bende çalışmıyor çimen kaldırma özelliği filan napmam lazm ya
Post automatically merged:
hocam bende çalışmıyor yeni eklenen özellikler napmam lazım ya çimen kaldırma filan olmuyor
Bypass ile ban riski var mı kullanan hortlatabilirmi teşekkürler.
bende aynı sorunu yaşıyorum. tekrar tekrar denedim. 2 3 defa da bastım fakat değişen yok. dünden beri neredeyse tüm mesajları okudum yine de çözemedim. aynı sorunu yaşayan birsürü kişi var yardımcı olursanız sevinirimhilede bazen tuşlar basınca algılamıyor 2 3 defa seri ser ibas öyle dene