Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
noobjecton açtığımda daha az antenna olan adam geliyor yani çoğunda antenna çalışmıyor amalarda gözükmüyor antenna daha çok gözükmesi için yapabileceğim bir grafik ayarı var mı acaba ?

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Post automatically merged:

kardşim maç sonu delete ye bascan 5sn bekle lobiye dön tekrar maç başında uçak ekranında ınserte bas
saol kn kcozdum bıle ben onu ama saol

kardşim maç sonu delete ye bascan 5sn bekle lobiye dön tekrar maç başında uçak ekranında ınserte bas
oynayalım ıstersen beraber dc ver

Uzman Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
noobjecton açtığımda daha az antenna olan adam geliyor yani çoğunda antenna çalışmıyor amalarda gözükmüyor antenna daha çok gözükmesi için yapabileceğim bir grafik ayarı var mı acaba ?
zaten no obje nedemek nesne yok o nesneyide kaldırır no objede anten kullanmana gerek yok

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
ya beyler Anlamadığım konu şu. Adam bi hile koymuş elleri dert görmesin emek harcamış. Her soruna bi çözüm bulunmuş fakat benim gibi sorun alan en az 10 kişi okudum kimse oralı olmamış. herşeyi harfiyen yapıyorum. oyuna girdiğimde hiçbir tuş işe yaramıyor. Benim bilmediğim ve sadece belirli mesaj sayısı olan kişilere söylenen bi kısım mı var? varsa yeşillendirin 300 mesaja kadar bekleyelim boşa kürek çekmeyelim.

Not: Bu arada yeniyim varsa da şimdiden kusuruma bakmayın

Uzman Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
ya beyler Anlamadığım konu şu. Adam bi hile koymuş elleri dert görmesin emek harcamış. Her soruna bi çözüm bulunmuş fakat benim gibi sorun alan en az 10 kişi okudum kimse oralı olmamış. herşeyi harfiyen yapıyorum. oyuna girdiğimde hiçbir tuş işe yaramıyor. Benim bilmediğim ve sadece belirli mesaj sayısı olan kişilere söylenen bi kısım mı var? varsa yeşillendirin 300 mesaja kadar bekleyelim boşa kürek çekmeyelim.

Not: Bu arada yeniyim varsa da şimdiden kusuruma bakmayın
özelden yaz yardımcı olurum

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Got removed from the game after executed script

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
forumdaki bypass dikkatli yapılırsa çalışıyor hilede gayet iyi.. elinize sağlık..

Üye
6 HİZMET YILI
hi i find some bypass thread on this forum but it seems not work anymore

Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
bu bypass konusunda bilgilendirme veya yardımcı olacak bir arkadaş varmı acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...