love hack
Seçkin Üye
i tried this,but i got ban 
kardesim, 6.4 le yap yani cheat engineyi, sitedeki by pass calisiyor. Orda denildi gibi yapman lazimForumda olan bypassı yaptım fakat çalışmadı. Detaylı anlatabilecek olan var mı? Birde kullanılan cheat engine programında sürüm farkı önemli mi?
^kardesim sey yaz, youtube memory hackers bypass yaz. Orda biri anlatiyor tam olarak nasil yapildini. Gördün zaman daha kolay yaparsin.Forumda olan bypassı yaptım fakat çalışmadı. Detaylı anlatabilecek olan var mı? Birde kullanılan cheat engine programında sürüm farkı önemli mi?
Reis yardımcı olurmusun hangi bypass çalşıyor link atarmısın yada özelden anlatırmısın Rica etsem "lütfenn"sitede olan bypassi yap calisiyor, birsey indirmen gerekmiyor
bu çalşıyormu şimdi Reiss hangi chet engine sürümünü kullanmamız lazımm ?_al sana bay "litepclobby -LobbyUrl=Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap-NOSPLASH -nothreadtimeout"
evet calisiyor 6.4 indir gezginlerdenReis yardımcı olurmusun hangi bypass çalşıyor link atarmısın yada özelden anlatırmısın Rica etsem "lütfenn"
Post automatically merged:
bu çalşıyormu şimdi Reiss hangi chet engine sürümünü kullanmamız lazımm ?_
Yok Reis 1 saattir uraşıyorum yapamadım bir türlü bana bi TeamViewer dan yada discorddan felan pc ye bağlanıp yapabilirmisinn ? Rica ediyorum...evet calisiyor 6.4 indir gezginlerden
evet yardimci olurumYok Reis 1 saattir uraşıyorum yapamadım bir türlü bana bi TeamViewer dan yada discorddan felan pc ye bağlanıp yapabilirmisinn ? Rica ediyorum...