kardeşim sende oldumu ben yapamadım dagüzel olmuş eline sağlık
ban yemeden kulana bilirsinbansis ne anlamadım
evet tabiki kulaniyorum@KanakAttack heee yani bunu yaptımmı ban yemiyorum e çok iyi sen yaptın mı bunu
işe yaradımı peki ?evet tabiki kulaniyorum
vallah bir kac aydir kulaniyorum, ban yemedim tabiki cok beli etmemelisinişe yaradımı peki ?
evet yemiyorsun ozaman ban, yani oyunda kulana bilirsinBen bunu yaparsam pubg lite da hilem olcak mı 1
Bunu hileyse we yaparsam ban yemiycek miyim 2
ya ben zaten az hile açacam anlaşılmasın diye öyle birşey olmaz degilmivallah bir kac aydir kulaniyorum, ban yemedim tabiki cok beli etmemelisin
tepmeme hilesi kulanirsa anlasilir biraz ama sikinti olmiyor aslindaya ben zaten az hile açacam anlaşılmasın diye öyle birşey olmaz degilmi
o zaman ben bu dedigini yapayim sıkıntı olmaz herhalde degilmi bir şey olmaz yanitepmeme hilesi kulanirsa anlasilir biraz ama sikinti olmiyor aslinda
Anladım teşekkür ederimvallah bir kac aydir kulaniyorum, ban yemedim tabiki cok beli etmemelisin
Post automatically merged:
evet yemiyorsun ozaman ban, yani oyunda kulana bilirsin
sen yapacakmısınAnladım teşekkür ederim
kapatmassam ne oluryok yap dedim gibi kulan, hic birsey olmiyor, oyuna girerken hileyi ac, oyun biti an kapat lobiye dönmeden
Banı yersin ne olurkapatmassam ne olur
onu bende anlamadım yapmalımıyızBir sorum daha war ayriyetten bypass yapmam gerekiyor mu @KanakAttack
bypass yapman gerekiyor tabiki ban yersin yoksa oyundan atar seniBir sorum daha war ayriyetten bypass yapmam gerekiyor mu @KanakAttack
Banı yersin ne olur
evet yapmalisin yoksa oyniyamasin, oyundan atiyor sonrada ban yiyorsunonu bende anlamadım yapmalımıyız