Onaylı Üye
temp dosyalarını temizle kardeşim ve memory haricvi bütün hileleri bilgisayarından sil bendede aynı hatayı verdi diğer hileleri temizledikten sonra giriş yapabildim...
bendede aynı sorun var bitek kabus kullandımHocam büyük ihtimal başka hileleri de kullanmışsınız bu yüzden kalıntıları pcde duruyor olması lazım. Pubg lite da klasörlerde bu dosyaları tespit ediyor bu yüzden uyarı veriyordur. Kalıntı olduğunu düşündüğünüz dosyaları silmeyi deneyebilirsin ayrıyetten de temp dosyalarını aklına geldikçe temizlemeye çalış mesela ben 2-3 oyunda bir temizliyorum bazen her oyun sonrasında temizliyorum faydası var.
Virüs programlarını gerçek zamanlı koruma dahil hepsini kapat devredışı bırak sonra temp temizle oyunu ve hileyi yönetici olarak çalıştır yine olursa mesaj at hwid yemişsin hwid değiştirme programı atıcam.
Temp temizleme :
Çalıştır'a %temp% yazıp enter yap sonra Ctrl+A sonra delete yap hepsini sil gitsin.
[/QUOTEaynila4ini söylüyecektik kardeşim izah etmiş eline sağlık
Bende ilk kez duyuyorum gercekden denedikten sonra haber verirmisin.silmem gerekecek benimdebak bilmiyordum pubg mobile in hilesinin çarpıştığını