300 Messages yaparsan kullanabilirsin ama sakın spam veya gereksiz yorum atayım demeHerkese iyi forumlar pubg lite hilesini açmaya çalışınca yetkim yetmiyor sadece yönetim ekibi falan mı kullanıyor?
teşekkür ederim300 Messages yaparsan kullanabilirsin ama sakın spam veya gereksiz yorum atayım deme![]()
![]()
bilemiyorumPeki ya neden böyle bir sistem ?
300 yorum yapman lazım kanka seçkin üye istiyorHerkese iyi forumlar pubg lite hilesini açmaya çalışınca yetkim yetmiyor sadece yönetim ekibi falan mı kullanıyor?
Peki ya neden böyle bir sistem ?
tamam yardımın için teşekkür ederim300 mesaj attıktan sonra gün içinde seckin uye olup indirebilirsin hileni
Sistemi beğenmedin mi kankam? bence harika bir sistem gayet olması gerektiği gibi bir sistem bence ama yinede sen bilirsinPeki ya neden böyle bir sistem ?
2015 üyesiyim mesak için yavaş yavaş kasarım teşekkürler300 mesaj ve 7 günlük üyelik. Kurallar dahilinde mesaj atmak zorundasınız. Spam ve boş yorumlar silinir devamı halinde banlanırsınız iyi forumlar.
300 yorum yapman lazımmışbenimde yetkim yetmiyor ne yapmak gerek
Kardeşim 300 mesaj ve foruma 1 hafta kayıt süren olması gerekli diye biliyorum.Herkese iyi forumlar pubg lite hilesini açmaya çalışınca yetkim yetmiyor sadece yönetim ekibi falan mı kullanıyor?