Bende de aynı sorun var tam paraşütü açıyorum 1-2 saniye donuyor ardından karakter havada dikiliyor sonra düzeliyor. Arkadaşlarıma da sordum onlarda da öyleymiş sanırım genel bir sorun.benimde paraşüt açarken aşırı kasılma oluyor internetten dolayı sanırım
böyle takılıp sağa sola atıyor yukarı aşağı sonra pat diye yere düşüyorum kontrol dışında oluyor yaniİnternetinizden veya ping'den dolayı olabilir. Silahlar çok sekiyor Lite'da onun haricinde bir şikayetim yok ama o Keleş varya uzaya çıkacak yakında spray atmaya çalışırken
Post automatically merged:
Bende de aynı sorun var tam paraşütü açıyorum 1-2 saniye donuyor ardından karakter havada dikiliyor sonra düzeliyor. Arkadaşlarıma da sordum onlarda da öyleymiş sanırım genel bir sorun.
Ona birşey diyemem benim sorunum daha doğrusu herkeste olan sorun uçaktan atladığı zaman. Belki pingden dolayı veya bilgisayardaki düşük FPS'ten kaynaklı olabilir. İnternetten hiç araştırdınız mı?böyle takılıp sağa sola atıyor yukarı aşağı sonra pat diye yere düşüyorum kontrol dışında oluyor yani
Hayır hiç bakmadım ben sadece bende olduğunu sanıyordum. Aynı sorundan bahsediyoruz sanırım. Paraşüt açıldıktan sonra oluyor bu.Ona birşey diyemem benim sorunum daha doğrusu herkeste olan sorun uçaktan atladığı zaman. Belki pingden dolayı veya bilgisayardaki düşük FPS'ten kaynaklı olabilir. İnternetten hiç araştırdınız mı?
Aynı sorundan bahsediyoruz dediğiniz gibi.Hayır hiç bakmadım ben sadece bende olduğunu sanıyordum. Aynı sorundan bahsediyoruz sanırım. Paraşüt açıldıktan sonra oluyor bu.