Pubg Lite

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
oyunda silahları cok yavas Degiştiriyo acaba sorun neden kaynaklanıo?

easy a
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Yaşadığınız sorun ne olduğunu bilmiyorum, her şeyi benim için iyi çalışıyor. Oyunu yeniden yüklemeyi deneyin ve internet bağlantınızı test edin.

C̶a̶r̶p̶e̶ ̶D̶i̶e̶m̶
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
gayet normal değiştiriyor ama şarjör bende sıkıntı çok yavaş değiştiriyor dosyaları doğrulayınca düzeldi azda olsa denemeni tavsiye ederim

✓ Prime Member
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
silah değiştirme de sıkıntı yaşamadım hiç senin pc özelliklerinden veyahut internetinden dolayı sıkıntı olabilir packetloss ta oluyor olabilir genel sorunu lite in packetloss

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
pode haver um problema com a internet

Fırtınada ağaçlar nasıl çatırdar bilirmisin kardeş
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
benimde paraşüt açarken aşırı kasılma oluyor internetten dolayı sanırım

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
İnternetinizden veya ping'den dolayı olabilir. Silahlar çok sekiyor Lite'da onun haricinde bir şikayetim yok ama o Keleş varya uzaya çıkacak yakında spray atmaya çalışırken :)
Post automatically merged:

benimde paraşüt açarken aşırı kasılma oluyor internetten dolayı sanırım
Bende de aynı sorun var tam paraşütü açıyorum 1-2 saniye donuyor ardından karakter havada dikiliyor sonra düzeliyor. Arkadaşlarıma da sordum onlarda da öyleymiş sanırım genel bir sorun.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
İnternetinizden veya ping'den dolayı olabilir. Silahlar çok sekiyor Lite'da onun haricinde bir şikayetim yok ama o Keleş varya uzaya çıkacak yakında spray atmaya çalışırken :)
Post automatically merged:

Bende de aynı sorun var tam paraşütü açıyorum 1-2 saniye donuyor ardından karakter havada dikiliyor sonra düzeliyor. Arkadaşlarıma da sordum onlarda da öyleymiş sanırım genel bir sorun.
böyle takılıp sağa sola atıyor yukarı aşağı sonra pat diye yere düşüyorum kontrol dışında oluyor yani

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
böyle takılıp sağa sola atıyor yukarı aşağı sonra pat diye yere düşüyorum kontrol dışında oluyor yani
Ona birşey diyemem benim sorunum daha doğrusu herkeste olan sorun uçaktan atladığı zaman. Belki pingden dolayı veya bilgisayardaki düşük FPS'ten kaynaklı olabilir. İnternetten hiç araştırdınız mı?

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ona birşey diyemem benim sorunum daha doğrusu herkeste olan sorun uçaktan atladığı zaman. Belki pingden dolayı veya bilgisayardaki düşük FPS'ten kaynaklı olabilir. İnternetten hiç araştırdınız mı?
Hayır hiç bakmadım ben sadece bende olduğunu sanıyordum. Aynı sorundan bahsediyoruz sanırım. Paraşüt açıldıktan sonra oluyor bu.

Life goes on
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
pkt los tan dolayı yani sunucudan dolayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...