Hile home tuşuyla açılıyor ayrıca hile açıldığında ortada kocaman yuvarlak birşey çıkıyor bilmeden yorum kasmak için yorum atma plsinstert tuşuna basınca geliyordu menü sanki
yuvarlak görünmüyo ayrıca home tuşuna bastım menü çıkmıyoHile home tuşuyla açılıyor ayrıca hile açıldığında ortada kocaman yuvarlak birşey çıkıyor bilmeden yorum kasmak için yorum atma pls
teşekkürler hemen deneyimOyunu kenarsız modda çalıştırın güvenlik duravarı ve herhangi bi antivirüs açık olmasın. Loaderi yönetici olarak çalıştırın ve ilk olarak hileyi açıp cmd ekranı gittikten sonra oyunu açın. Şuan kontrol ettim herhangi bir sıkıntı yok bende çalışıyor çünkü..
evetwindows def kapalımı
Oyunu kenarsız modda çalıştırdığımda hile aktif oldu teşekkürler +repOyunu kenarsız modda çalıştırın güvenlik duvarı ve herhangi bi antivirüs açık olmasın. Loaderi yönetici olarak çalıştırın ve ilk olarak hileyi açıp cmd ekranı gittikten sonra oyunu açın. Şuan kontrol ettim herhangi bir sıkıntı yok bende çalışıyor çünkü..
Genel sorun olamaz Suanda bende acık sızden kaynaklı bı sorundur genel bı sorun olsa hıle guncellenıyor olurduAynısını şuan bende yaşıyorum garip şekilde sanırım genel bir sorun var 40 dakikadır açmaya çalışıyorum
Yanlısın wardostum tam ekran modunda çalışmıyor kenarsız a alıcaksın yada pencere
sorun çözüldü şükür çalıştı hile herkese çok teşekkür ilginiz içinherkese selam pubg lite hileyi çalıştıramadım yardım edermisiniz loaderi aktif ettim launch game yazdı oyunu açtım fakat hile menüsü gözükmüyo yardım edermisiniz
insertle acilmiyormuydu zaten güncelleme mi geldi hileye.zaten oraya sanki yazdım yardımcı olmaya çalışıyordum sadece ama yinede sen bilirsin düzgünce okursan anlarsın
Yanlısın warOyunu acarken pencere sonra tam ekran sıralama boyle
Pencere modu / tam ekran