PUBG Lite

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Adminler bu forumda 3-4 yıldır üye olup şu yorum sınırını geçemeyen bir sürü kişi var. Bekliyoruz sizden bişiler.

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
valla ben 3 sene oldu burdayım bi 3 küsür sene de başka hesap ile giriyodum o hesabın e postasını unuttum zamanında sen düşün aga
yani her üye olan 300 400 mesaj yazmak zorunda mı ben onu anlamadım çok saçma bu 3 senedir üye olanla 1 günlük üye olanı sırf yorum sayısı yüzünden aynı kefeye koymak çok çok saçma hemde
Post automatically merged:

böyle olması yerine bu sitede bulunma süresi dikkate alınsaymış daha iyi olabilirmiş

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
По мне , это печально и нечестно

AkçaSoft
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aynen o yüzden çok muzdarip olanlar var.

AkçaSoft
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bu konu için arkadaşlar bir araya gelip talep iletemez miyiz yöneticilere?

iam a newer, this is the first msg hehe

hello guys..
this is my second msg lol, who can i get 300 hehehe :)
You have a very long way.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
2 years and y can't play with cheats lol xd

hayat bi kayıksa bende kaymaya geldim zaten
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
kardeşim neden bu böyle yapıldı hemen nedenini söylüyeyim bir yazlımlar kolay fixlenmesin diye iki forum aktif olması için ondan yani siz durmadan bir şeyler derseniz onlar ne yapsın
valla ben 3 sene oldu burdayım bi 3 küsür sene de başka hesap ile giriyodum o hesabın e postasını unuttum zamanında sen düşün aga
yani her üye olan 300 400 mesaj yazmak zorunda mı ben onu anlamadım çok saçma bu 3 senedir üye olanla 1 günlük üye olanı sırf yorum sayısı yüzünden aynı kefeye koymak çok çok saçma hemde

böyle olması yerine bu sitede bulunma süresi dikkate alınsaymış daha iyi olabilirmiş

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI

kesinlikle katılıyorum bencede üyelik süresi dikkate alınmalı. Mesaj sayısı kasmak için foruma yeni kayıt olup spam mesajlar atan alakasız konu açan bir sürü insan oluyor reportluyoruz ama adminlere boşuna iş. ayrıca pung lite bende kullanamıyorum 2 sene dir foruma üyeyim kötü bir durum açıkcası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...