Çözüldü Pubg Lite

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sa beyler pubg lite kabus hilesini açtım 1 2 gün oynadım fazla belli etmedim oyun bana 20 saatlik ban attı bende beklemeyip yeni hesap açtım ama o hesapta hileyi aktif etsemde etmesemde bilgisayarınızda zararlı bir yazılım bulundu oyun kapatılıcaktır diyor her oyuna girişimde ne yapmam gerekli bir fikri olan varmı ve bu hatadan nasıl kurtulabilirim ?

Ekli dosyayı görüntüle 43317

Son düzenleme:
Çözüm
normalde Project dosyası yüklü iken ve hilesiz girdiğin zaman bu olay olur bypass anlık işlev görmemiş olabilir bende şuan bir sıkıntı yok daha demin el attım
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
normalde Project dosyası yüklü iken ve hilesiz girdiğin zaman bu olay olur bypass anlık işlev görmemiş olabilir bende şuan bir sıkıntı yok daha demin el attım

Çözüm
2030da ismimi yeniden değişeceğim inşAllah
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Sa beyler pubg lite kabus hilesini açtım 1 2 gün oynadım fazla belli etmedim oyun bana 20 saatlik ban attı bende beklemeyip yeni hesap açtım ama o hesapta hileyi aktif etsemde etmesemde bilgisayarınızda zararlı bir yazılım bulundu oyun kapatılıcaktır diyor her oyuna girişimde ne yapmam gerekli bir fikri olan varmı ?

valla her gün sabaha kadar oynuyoruz 4 kişi aim felan herşey açık herhangi bir ban yemedim :? üzdü...

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dostum tam anlamadım birazdaha açıklayıcı olsan ?
Kabusu aktif etmek için indirdiğin XFProject dosyası yüklü iken açmadan da girsen o aldığın hatayı alırsın sistem algılıyor otomatik fakat hileyle girerken o hatayı vermesi garip sorun devam ederse bi oyunu sil yükle

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Sa beyler pubg lite kabus hilesini açtım 1 2 gün oynadım fazla belli etmedim oyun bana 20 saatlik ban attı bende beklemeyip yeni hesap açtım ama o hesapta hileyi aktif etsemde etmesemde bilgisayarınızda zararlı bir yazılım bulundu oyun kapatılıcaktır diyor her oyuna girişimde ne yapmam gerekli bir fikri olan varmı ?

hile fizlenmiştir büyük ihtimlle

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
cmdyi aç "sc stop kprocesshacker2" kodunu yaz ve enter'a tıkla. Ondan sonra Bu Bilgisayardan Yerel Disk C ye gir "kprocesshacker2" isimle metin belgesini sil (bu sabah başıma geldi böyle çözdüm)

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
cmdyi aç "sc stop kprocesshacker2" kodunu yaz ve enter'a tıkla. Ondan sonra Bu Bilgisayardan Yerel Disk C ye gir "kprocesshacker2" isimle metin belgesini sil (bu sabah başıma geldi böyle çözdüm)
kanka sc stop kprocesshacker2 ı cmd ye yazdım durdurdu ama c de yada d diskinde kprocesshacker2 diye bişey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...