kardeşim ciddimisin sen ben bu konuda nasıl olur ban yerim mi diyorum. dedigimi oku önce ban olcak elbet ama bu hileyi ben ilk cıktıgından beri kullanıyorum böle ban görmedim actıgım hesap 4 saat sonra ban yiyo millet araba ile ucuo ban yemio x hileler anlatabildimmi
kardeşim ciddimisin sen ben bu konuda nasıl olur ban yerim mi diyorum. dedigimi oku önce ban olcak elbet ama bu hileyi ben ilk cıktıgından beri kullanıyorum böle ban görmedim actıgım hesap 4 saat sonra ban yiyo millet araba ile ucuo ban yemio x hileler anlatabildimmi
o banada oldu 2 defa ya şikayet ediliyorsun hiçbir 3. parti şüpheli program yok ama kafalarına göre ban atıyorlar. Hayır komik olan da her oyunun belli başlı kuralları olur buna eklenebilecek en temeli ise ceza sistemi. Bir oyuncuya ban atarsın atmasına da ilk attığı ban da 100 yıl mı olur ya çok saçma
Hile'nin tespitinde sorun olduğunu düşünmüyorum ben çok belli ederek oynuyorum hiledeki herşeyi kullanıyorum 1 hafta sonra ban yiyorum amacım zaten hesap kasmak değil eğlenmek.
hileyi açıp çalıştırıp oyuna giriyorum.hile bilgisayar oyun ekranına gelmiyor ve oyundan atıyor. tekrar başlat diyorum .. yine hile yok.sorun nerde ???