pubg lite

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
her hilenin ban riski var

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Aimbotu abartmışsındır - hardware ip ban yemişsindir. Başka açıklamasının olduğunu sanmıyorum.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
knk hileyi normal üyelere açınca hile ban atmaya başladı bende hiç asla ban yemezdim önceden
sorma be kardeşim
Post automatically merged:

her hilenin ban riski var
kardeşim ciddimisin sen :D ben bu konuda nasıl olur ban yerim mi diyorum. dedigimi oku önce ban olcak elbet ama bu hileyi ben ilk cıktıgından beri kullanıyorum böle ban görmedim actıgım hesap 4 saat sonra ban yiyo millet araba ile ucuo ban yemio x hileler anlatabildimmi

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Pubg lite sill geri yükle birde girerken arkadaki herşeyi kapat 3.parti yazılım algılıyordur

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sorma be kardeşim
Post automatically merged:

kardeşim ciddimisin sen :D ben bu konuda nasıl olur ban yerim mi diyorum. dedigimi oku önce ban olcak elbet ama bu hileyi ben ilk cıktıgından beri kullanıyorum böle ban görmedim actıgım hesap 4 saat sonra ban yiyo millet araba ile ucuo ban yemio x hileler anlatabildimmi
:D anladım hocam

Bayan Tilki
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
o banada oldu 2 defa ya şikayet ediliyorsun hiçbir 3. parti şüpheli program yok ama kafalarına göre ban atıyorlar. Hayır komik olan da her oyunun belli başlı kuralları olur buna eklenebilecek en temeli ise ceza sistemi. Bir oyuncuya ban atarsın atmasına da ilk attığı ban da 100 yıl mı olur ya çok saçma

Üye
6 HİZMET YILI
Iheard they ban hwid too so maybe try changing it first and then create a new acc to play on !

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
valla ben de anlayamadım kanka dediğini sende bi sıkıntı olabilir bence

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
evet ban atıyor belli etmesen bile atıyor önceden 24 saat atardı şimdi direk 100 yıl

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hile'nin tespitinde sorun olduğunu düşünmüyorum ben çok belli ederek oynuyorum hiledeki herşeyi kullanıyorum 1 hafta sonra ban yiyorum amacım zaten hesap kasmak değil eğlenmek.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
hileyi açıp çalıştırıp oyuna giriyorum.hile bilgisayar oyun ekranına gelmiyor ve oyundan atıyor. tekrar başlat diyorum .. yine hile yok.sorun nerde ???

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Direk bilgisayara ban armış olabilir sürekli ban yersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...