evet te bir sey söleseler keskehenüz bilgi yok güncelleme geldiği için hilede güncelleniyor
her hile'de ban riski vardır,bunu unutma.ban atıyor mu hile
kardeşim biz bu siteyi yıllardır kullanıyoruz ve güncelleme hakkında bilgi sahiibi olmak istiyoruz ve konu acıyoruz yetkili gelip cevaplar böle yazman doru deil kafamızda sorular var ki soruyoruzcok güğzel bi soru.cevap sitedeki forumlara yorum yapman yeterli mınumum 50.ama amaçsız yorumlar olmuyacak yanı kasmak için yorum yapma anlamlı ve duzgun olsun .gerisini onlara bırak hallederler .ayrıca gunde birdefa bile olsa reklamlarına tıkla hangisi olursa olsun ,ekmek kazanmak zor sitenın geliride bunlar.ayrıca herşeyin bir emegi var emek yok sonuc yok demektir.
omg 4 year on this websiteHilede ban riski var ben kısa süre içinde geleceğini düşünmüyorum. Bunu zaman gösterecektir.
tabi ban sizin elinizde olan bir sey ya gözüne sokmassanız milletin pek bisi olacagını sanmamHilede ban riski var ben kısa süre içinde geleceğini düşünmüyorum. Bunu zaman gösterecektir.
bu kadar erkenmi yaban riski var da 2 oyunda mı atıyor 1 haftada mı atıyor o önemli. 1 haftaysa süper
henüz bilgi yok güncelleme geldiği için hilede güncelleniyor
hangi güncellemeDİĞER GÜNCELLEME GELDİ