pubg lite'da ses kasma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
lite için değilde normal pubg için önerebilirim zaten pek farkları yok

saazp
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
aynı kulaklık var ses kasması muazzam

FazLa Bakma Kafa Yapar
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Bende bi prgram var ses kasmak icin cok güzel kardesm tafsiye ederim sana ismi EqualizerAPO youtbeden bakabilirmisin

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba dostlar, Bende Rampage Mesh+ 7.1 kulaklık var ama oyunda ayak seslerini yakın olsalar dahi duyamıyorum.Ne yapmalıyım ekstra bi uygulama var mı önerebileceğiniz? Not: Kulaklığın çok şahane olmadığını biliyorum fakat yine de dibimdeki adamların seslerini duymam gerektiğini düşünüyorum. Teşekkürler
dostum bendede rampage var pubg lıte ses sıkıntısı var özel yazılımı ındırdım kulaklıgın bu seferde sılah seslerı cok fazla olmaya basladı senlık bır sey degıl

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
dostum bendede rampage var pubg lıte ses sıkıntısı var özel yazılımı ındırdım kulaklıgın bu seferde sılah seslerı cok fazla olmaya basladı senlık bır sey degıl
büyük ihtimal oyunun lite olmasında kaynaklı ses ayarları ve sürücüleri ultra hd değil sanırım oyunun

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Steelseries arctis 5 var 2019 edition çok memnunum da çok fazla yakın temas olmadan ilerliyor lite o yüzden aman aman gerek kalmıyor

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
HyperX kullanıyorum çokta memnunum deiştirmeye karar verirsen öneririm

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
kanka yanlıs anlamayın ama kulaklıga baglı ve sana bende 200 liralık var birtane rampage aşırı iyi kasıyorum para biriktir al kanka rampage pişman olmassın

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Ses kasma olayının çok çok iyi bir kulaklık olması gerekmiyor ben telefon kulaklığı ile bile çok iyi ses kasa biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...