kardeşim onu yapmasını biliyoruz herhalde, kulaklık dan ses ayarlarından kaynaklı sorunları diyoruzpc ve oyun sesini yükselt
dostum bendede rampage var pubg lıte ses sıkıntısı var özel yazılımı ındırdım kulaklıgın bu seferde sılah seslerı cok fazla olmaya basladı senlık bır sey degılMerhaba dostlar, Bende Rampage Mesh+ 7.1 kulaklık var ama oyunda ayak seslerini yakın olsalar dahi duyamıyorum.Ne yapmalıyım ekstra bi uygulama var mı önerebileceğiniz? Not: Kulaklığın çok şahane olmadığını biliyorum fakat yine de dibimdeki adamların seslerini duymam gerektiğini düşünüyorum. Teşekkürler
büyük ihtimal oyunun lite olmasında kaynaklı ses ayarları ve sürücüleri ultra hd değil sanırım oyunundostum bendede rampage var pubg lıte ses sıkıntısı var özel yazılımı ındırdım kulaklıgın bu seferde sılah seslerı cok fazla olmaya basladı senlık bır sey degıl
aynn hatta bı ara kendılerı acıklama yapmıslardı steam boyle bır problem yok cunkubüyük ihtimal oyunun lite olmasında kaynaklı ses ayarları ve sürücüleri ultra hd değil sanırım oyunun