Şuan ücretsiz oynayabiliyorsun artık gerek kalmadı liteye.Ayarları kısıp oynasınlar dediler galiba.O sıralar Pubg ücretliydi. Dolayısıyla pcden oynayanlar ya mobile ya da lite oynuyordu. Bence bu durum pubg'nin satışını olumsuz etkiliyordu ki kapatmakta haklıydılar. Ek olarak dediğin gibi hilesiz maç olmuyordu
Ayarları kıssan da lite kadar performans alamazdın. Lite kapanalı çok oluyor da pubg yeni ücretsiz oldu dahaŞuan ücretsiz oynayabiliyorsun artık gerek kalmadı liteye.Ayarları kısıp oynasınlar dediler galiba.
cok bi fark yoktu pugbde hile yoktu lite hile doluydu pugb ucretli lite ucretsiz pugbye para gelmedi lite kapandi simide pugb acildiŞuan ücretsiz oynayabiliyorsun artık gerek kalmadı liteye.Ayarları kısıp oynasınlar dediler galiba.
Planları çok önce yapılıyor kanka öyle işlerin.Muhtemelen önce kara verdiler bu işe son kapattılar.Ayarları kıssan da lite kadar performans alamazdın. Lite kapanalı çok oluyor da pubg yeni ücretsiz oldu daha
bence gayet normal bence tutmadı şaşırmamak lazım asıl normal pubg daha başkaPUBG Lite kaldırılmakla hata edildi mi sizce? Oyunda son zamanlar çok hile vardı fakat oyun aşırı zevkliydi ve düşük sistemli bilgisayarlar için gayet iyi bir çalışma olmuştu bu oyun. Sizin düşünceleriniz nelerdir?
pugb gereksiz oyun saten cs ye donduAyarları kıssan da lite kadar performans alamazdın. Lite kapanalı çok oluyor da pubg yeni ücretsiz oldu daha
İlk çıktığında da denemiştim çok bot vardı sanki.User hep azdı yani.PUBG Mobile oynadıktan sonra geçmiştim ve büyülemişti o sıralar orjinale en yakınıydı bana göre, demek ki oynayan yokmuş.
gerekli desteği veremediler mi? adamlar normal pubg nin az yer kaplayanının ve az sistem gereksinimi karşılayının çıkarttılar. daha ne yapsınlar. oyuna destek verememe sebeblerini bilmiyorum ama oyunu çıkartmak için iyi çalıştılar.gerekli desteği vermediler, kapanması gayet doğal tutmadı çünkü
fazla kullanıcısı yok bile olsa böyle bi oyunu bitirmeleri hiç iyi olmadı çünkü her insan telefondan oyun oynayamaz. normal pubg yede sistem lazım...Zaten fazla kullanıcısı yoktu, bu yüzden kaldırılmıştır büyük ihtimalle.
pubg nin satışının olumsuz etkilicekse niye çıkarttılar ? bence alakasız...O sıralar Pubg ücretliydi. Dolayısıyla pcden oynayanlar ya mobile ya da lite oynuyordu. Bence bu durum pubg'nin satışını olumsuz etkiliyordu ki kapatmakta haklıydılar. Ek olarak dediğin gibi hilesiz maç olmuyordu
pubg gereksiz bir oyunsa okadar insan niye oynuyor ? ozaman onlarda gereksiz senin gözünde ?pugb gereksiz oyun saten cs ye dondu
hayir oyun benim icin gereksizdi lite varsa niye pugb var?önce konuyu açan arkadaşa cevap vereceğim ,
Pubg lite kaldırılmakla hata edildimi : evet bence büyük bi saçmalıktı.
sizce oyunda son zamanlar çok hile vardı fakat oyun aşırı zevkliydi ve düşük sistemli bilgisayarlar için gayet iyi bir çalışma olmuştu bu oyun sizin düşünceleriniz nelerdir ?
* oyunda hile vardı evet ama her oyunun bir gün hilesi olucaktır. fakat hileye karşı bi önlem alsalardı iyi olurdu kapatmak yerine. normal pubg yüksek sistem istiyor lite de okadar gereksinim yoktu ve oynayabiliyordum...
gelelim alıntı yaptıklarıma
gerekli desteği veremediler mi? adamlar normal pubg nin az yer kaplayanının ve az sistem gereksinimi karşılayının çıkarttılar. daha ne yapsınlar. oyuna destek verememe sebeblerini bilmiyorum ama oyunu çıkartmak için iyi çalıştılar.
fazla kullanıcısı yok bile olsa böyle bi oyunu bitirmeleri hiç iyi olmadı çünkü her insan telefondan oyun oynayamaz. normal pubg yede sistem lazım...
pubg nin satışının olumsuz etkilicekse niye çıkarttılar ? bence alakasız...
pubg gereksiz bir oyunsa okadar insan niye oynuyor ? ozaman onlarda gereksiz senin gözünde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?