Twitch Wakery
Süper Üye
gereksiz bir oyun demişsiniz. gereksiz ise millet neden gereksiz bir oyuna para yatırıyor ve zaman harcıyor ozaman açıklayın.hayir oyun benim icin gereksizdi lite varsa niye pugb var?
gereksiz bir oyun demişsiniz. gereksiz ise millet neden gereksiz bir oyuna para yatırıyor ve zaman harcıyor ozaman açıklayın.hayir oyun benim icin gereksizdi lite varsa niye pugb var?
O sıralar Pubg ücretliydi. Dolayısıyla pcden oynayanlar ya mobile ya da lite oynuyordu. Bence bu durum pubg'nin satışını olumsuz etkiliyordu ki kapatmakta haklıydılar. Ek olarak dediğin gibi hilesiz maç olmuyordu
Oyunu kapatmaları bana göre saçma bilgisayarı kaldırmayanlar normal pubg oynayamıyordu ve o oyun içinde fiyatı çok pahalıydı bunu kaldırıp hilelerin önüne geçemediler ve oyun kitlesinde düşüş olduğu içinde bunu kaldırdılar ve pubgyi ücretsiz yaptılarBence kapatmatlari en doğrususuydu son zamanlarda çok hile vardı ve yanlış hatırlamıyorsam pubg lite dan bildiri yayınlandı oyun bidaha guncellemeye alinmicak diye zaten adminlerde bakmadı en doğrusu buydu
zevkler ve renkler tarsilmaz ben cs severim sen pugb bana gore pugb gereksiz para verilmez sana gore cs cop hile doludur felan acikladim bakalimgereksiz bir oyun demişsiniz. gereksiz ise millet neden gereksiz bir oyuna para yatırıyor ve zaman harcıyor ozaman açıklayın.
tamam zevkler renkler tartışılmaz ama sen milyonlar tarafından oynanan bir oyuna direkt çöp diyemezsin. orada yanlışın var işte ben pubg yi sevdiğimden de demiyorum zaten haftada 1 2 defa giriyorum öylesine.zevkler ve renkler tarsilmaz ben cs severim sen pugb bana gore pugb gereksiz para verilmez sana gore cs cop hile doludur felan acikladim bakalim
Pc pubg ücretsizde kankam dereceli maçlara felan giremiyorsun yine onun parasını plus'a veriyorsun bir nevi paralı yineAnlık değerlendirme yapacak olursak şuan Pc pubg ücretsiz. Lite için değerlendirmem de şu olur 1-2 ay civarı hileli oynadım ama zevk vermedi oyun da player sayısı oldukca azdı
oyuna pubg orjınaldeki gibi bir hileye karşı program getirselerdi efsane olurdu tam düşük bütçeli pc oyunuydu çok üzüldüm.PUBG Lite kaldırılmakla hata edildi mi sizce? Oyunda son zamanlar çok hile vardı fakat oyun aşırı zevkliydi ve düşük sistemli bilgisayarlar için gayet iyi bir çalışma olmuştu bu oyun. Sizin düşünceleriniz nelerdir?
dediğin gibi cok hile vardı ve bypas sistemi yoktu direk anticheat ile anlasılcak bir bütçede yoktu en mantıklısı olduPUBG Lite kaldırılmakla hata edildi mi sizce? Oyunda son zamanlar çok hile vardı fakat oyun aşırı zevkliydi ve düşük sistemli bilgisayarlar için gayet iyi bir çalışma olmuştu bu oyun. Sizin düşünceleriniz nelerdir?