PUBG Lite'nin kaldırılması hakkindaki düşünceleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bence kapatmatlari en doğrususuydu son zamanlarda çok hile vardı ve yanlış hatırlamıyorsam pubg lite dan bildiri yayınlandı oyun bidaha guncellemeye alinmicak diye zaten adminlerde bakmadı en doğrusu buydu

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben bikere denemiştim berbat bir oyundu adamın hareketleri yavaş ve ağırdı

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
O sıralar Pubg ücretliydi. Dolayısıyla pcden oynayanlar ya mobile ya da lite oynuyordu. Bence bu durum pubg'nin satışını olumsuz etkiliyordu ki kapatmakta haklıydılar. Ek olarak dediğin gibi hilesiz maç olmuyordu
Bence kapatmatlari en doğrususuydu son zamanlarda çok hile vardı ve yanlış hatırlamıyorsam pubg lite dan bildiri yayınlandı oyun bidaha guncellemeye alinmicak diye zaten adminlerde bakmadı en doğrusu buydu
Oyunu kapatmaları bana göre saçma bilgisayarı kaldırmayanlar normal pubg oynayamıyordu ve o oyun içinde fiyatı çok pahalıydı bunu kaldırıp hilelerin önüne geçemediler ve oyun kitlesinde düşüş olduğu içinde bunu kaldırdılar ve pubgyi ücretsiz yaptılar

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
gereksiz bir oyun demişsiniz. gereksiz ise millet neden gereksiz bir oyuna para yatırıyor ve zaman harcıyor ozaman açıklayın.
zevkler ve renkler tarsilmaz ben cs severim sen pugb bana gore pugb gereksiz para verilmez sana gore cs cop hile doludur felan acikladim bakalim

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
zevkler ve renkler tarsilmaz ben cs severim sen pugb bana gore pugb gereksiz para verilmez sana gore cs cop hile doludur felan acikladim bakalim
tamam zevkler renkler tartışılmaz ama sen milyonlar tarafından oynanan bir oyuna direkt çöp diyemezsin. orada yanlışın var işte ben pubg yi sevdiğimden de demiyorum zaten haftada 1 2 defa giriyorum öylesine.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
öncellikle kapandıgı için çok üzülmüştüm oyunda hilelerle karşı hiç bir önlem yoktu gerekli desteği almadı kapandı ama sadece tr svsi kapandı

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
User olmayan her oyunun kaderi para getirmeyen şey kapanmaya mahkumdur.Hayrına yapmıyor sonuçta tencentte.

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
it didn't affect me personally, bcz my computer is good enough (11700k+2080ti) for standard PUBG, but I think it's bad. many people have weak computers and they want to play, but because of the crooked hands of the developers they can’t

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
knk benim bildiğim pubg ücretsiz oldu ondan dolayı kaldırdılar.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
steam ücretsiz olduktan sonra iyi oldu kimse oynamaz kitesi düşüktü zaten

Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kullanıcı bakımından azdı bu yuzden kapanması normalde pubg mobıle varken kımse lıte seçmedı

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Anlık değerlendirme yapacak olursak şuan Pc pubg ücretsiz. Lite için değerlendirmem de şu olur 1-2 ay civarı hileli oynadım ama zevk vermedi oyun da player sayısı oldukca azdı

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Anlık değerlendirme yapacak olursak şuan Pc pubg ücretsiz. Lite için değerlendirmem de şu olur 1-2 ay civarı hileli oynadım ama zevk vermedi oyun da player sayısı oldukca azdı
Pc pubg ücretsizde kankam dereceli maçlara felan giremiyorsun yine onun parasını plus'a veriyorsun bir nevi paralı yine :D

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Pc ci kötü olan oyuncular için yapılmış bi oyundu.Adamda para olsa gider pc alır ki oyuna yatırsın.Yani parası olmayan insanlardan para toplayamazsın sonuç kapandı.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
PUBG Lite kaldırılmakla hata edildi mi sizce? Oyunda son zamanlar çok hile vardı fakat oyun aşırı zevkliydi ve düşük sistemli bilgisayarlar için gayet iyi bir çalışma olmuştu bu oyun. Sizin düşünceleriniz nelerdir?
oyuna pubg orjınaldeki gibi bir hileye karşı program getirselerdi efsane olurdu tam düşük bütçeli pc oyunuydu çok üzüldüm.

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
PUBG Lite kaldırılmakla hata edildi mi sizce? Oyunda son zamanlar çok hile vardı fakat oyun aşırı zevkliydi ve düşük sistemli bilgisayarlar için gayet iyi bir çalışma olmuştu bu oyun. Sizin düşünceleriniz nelerdir?
dediğin gibi cok hile vardı ve bypas sistemi yoktu direk anticheat ile anlasılcak bir bütçede yoktu en mantıklısı oldu

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
normal bence, çok fazla hile ve bugdan dolayı kapatılmaması için bir sebep yoktu oynayan kisi sayısı ztn çok fazla değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...