Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Beyler pubg mobil de hack kullanıp Ban yiyen var mı ? Varsa 8.5 yerine 8.0 obb paylascam bansiz Ban yiyen yoksa paylasmicam boşuna video fln cekmiyim.
Ben obb olduğu halde Ban yedim baktım 8.0 kullanma şansım var onu kullanicam böyle birşey var arkadaşlara da paylaşım dedim.kullandım ama yemedim
Beyler o değilde ben bilgisayara pugb mobile kurdum ama çok fena kasıyor pc kötü değil normal pugb kaldırıyor ama mobilede sorun var
bendede vardı onun ayarlarını siteden bulabılırsınız ne kadar ıyı olursa olsun optı sorunu varkardeşim bende de öyle emilatörde sıkıntı var 2 dk ara ile 5-10 saniyelik donmalar yaşıyorum benımde pc iyi önceden kasma yoktu ama güncelleme ile berbat ettiler oyunu.
bendede vardı onun ayarlarını siteden bulabılırsınız ne kadar ıyı olursa olsun optı sorunu var
Ld player kullan knkBeyler o değilde ben bilgisayara pugb mobile kurdum ama çok fena kasıyor pc kötü değil normal pugb kaldırıyor ama mobilede sorun var
Normal mobil hile emülatör de de geçerli oluyor.hilesi varmıda beyler emulatorun
knk gameguardian yaptımda hile menusu gelmedıLd player kullan knk
Normal mobil hile emülatör de de geçerli oluyor.
Ld player dan modlu paralel veya dual space kullan knkknk gameguardian yaptımda hile menusu gelmedı
ben ld player kullanıyorum ama aynı sorunu bende yaşıyorum ya PUBG'nin kendisini full ayarlarda oynayabildiğim bilgisayarım var ama mobil kasma yapıyor sebebini çözemedim ............Ld player kullan knk
Normal mobil hile emülatör de de geçerli oluyor.
Konuma bak paylasmistimbeyler hileyi nerden bulabilirim? yardım eder misiniz?
Hileyle mi oynuyorsun ?ben güzelce oynuyorum sorun olmadıki herhangi ban almadım
Hileyle mi oynuyorsun ?Ban yok
Benim PC gg olduğu için daha deneme fırsatım olmadıben ld player kullanıyorum ama aynı sorunu bende yaşıyorum ya PUBG'nin kendisini full ayarlarda oynayabildiğim bilgisayarım var ama mobil kasma yapıyor sebebini çözemedim ............