Kral mediafire pubgxegmv10 nerden indirecegizBan yedim![]()
O kadar videoda yükleme görünce pc üzerinden sandım ama telefonla oynayanlar için bu hile kurulumu baya zor daha basit bişey lazım hileyi indiriyosun hileye girmekmiçin başka bişey daha onu açmak için de başka birşey daha anlayacağın indir indir bitmiyoHocam merhaba bu hileleri telefona yüklenen mobil pubg ile açabilir miyim ? olayı tam olarak anlayamadımda
Mod apk link var miMod apk Kurmadıysan ban yersin
Gameguardian rootlumu acaba
Dediğin gibi yapmıyorum ben uzun zamandır pubg de hile yapıyorum iPhone da dlg cheat engine ile yapıyordum taç a kadar bam güm bam güm giriyordum adamlara Ban yemiyordum Xiaomi mi 8 aldım deniyim dedim belli etmeden de oynasam Ban atıyor hileŞimdi neye göre attığına bağlı örnek veriyorum dün başıma geldi 4 kişi jeep hareket halinde boş arazide kapalı klübüne yanında frenleyip durdular 4 kişi girdi içeri ellerinde tava varŞimdi bu adamları reportladım %99 ban yediler.Göstere göstere hileyi ayuka çıkarmak var birde belli etmeden çıkarmak var.Radar kullanım mantıklı çimen kaldırmada dikkat edersen mantıklı kafaya isabet tek tek atarsan mantıklı gerisi bodozlamaz dalarsan zaten millet anlıyor.
Dün bir video izledim adam m24 ile arabadan iner inmez 2 el ateş ediyor koşan adama 1. adamı görmeden ateş etti vurdu dürbün kapanmadan 2. ateş etti koşan adama mesafede rahat 300 metre var dolayısıyla vurulan kişi ölüm anını izledi ve reportladı.Şimdi m24 tekrar geri mermi doldurması 3 saniye sen 1 sn aralıklarla ateş ediyorsan ben burda hile yapıyorum dersin.Kullanıma bağlı göstere göstere yapmak var adabıyla yapmak var.