Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
eline sağlık hocam ama aim oyun içindemi açılmalı veya hangilerini aktif etmeliyiz aim kayması için vs detaylı bir kullanım bilgisi aktarabilirsen çok memnun olurum
Post automatically merged:

hangi özelliğin nerde silah alındıktan sonra açılması gerektiğini falan detaylı bir açıklama yaparsan herkes için çok iyi olacaktır cevabını bekliyorum tekrar eline sağlık paylaşım için teşekkürler kolay gelsin

Üye
7 HİZMET YILI
i have a problem (game died) how can i solve it guys ???

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bana yardımcı olurmusunuz gameguardin e ve pubg i virtual da acıyorum gameguardın acılıyor oyuna giriyorum oyundan atıor girdikten 30 40 saniye sonra

Üye
7 HİZMET YILI
Hocam merhaba bu hileleri telefona yüklenen mobil pubg ile açabilir miyim ? olayı tam olarak anlayamadımda
O kadar videoda yükleme görünce pc üzerinden sandım ama telefonla oynayanlar için bu hile kurulumu baya zor daha basit bişey lazım hileyi indiriyosun hileye girmekmiçin başka bişey daha onu açmak için de başka birşey daha anlayacağın indir indir bitmiyo

Üye
7 HİZMET YILI
Reis Bilgisayrda Deniyorum Game Guarian İndiriyor O Atlam Bölmü var ya ora doluyor sorna Mav iekrna geliyor Yardımm Edinn pleasee

Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba
Daha lobby iken ban yedim oyuna girmeden.

Ve sadece wallhack actim.

Ilk başta scripti seçince soru çıkıyor bypass için evet mi dicez hayirmi

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar sekmeme hile açıp report edilirseniz ban yersiniz haberiniz olsun.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ldplayerde açıyorum yukarıda % geliyor oyun kapanıyor sorunu çözebilr miyiz?

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Şimdi neye göre attığına bağlı örnek veriyorum dün başıma geldi 4 kişi jeep hareket halinde boş arazide kapalı klübüne yanında frenleyip durdular 4 kişi girdi içeri ellerinde tava var :) Şimdi bu adamları reportladım %99 ban yediler.Göstere göstere hileyi ayuka çıkarmak var birde belli etmeden çıkarmak var.Radar kullanım mantıklı çimen kaldırmada dikkat edersen mantıklı kafaya isabet tek tek atarsan mantıklı gerisi bodozlamaz dalarsan zaten millet anlıyor.

Dün bir video izledim adam m24 ile arabadan iner inmez 2 el ateş ediyor koşan adama 1. adamı görmeden ateş etti vurdu dürbün kapanmadan 2. ateş etti koşan adama mesafede rahat 300 metre var dolayısıyla vurulan kişi ölüm anını izledi ve reportladı.Şimdi m24 tekrar geri mermi doldurması 3 saniye sen 1 sn aralıklarla ateş ediyorsan ben burda hile yapıyorum dersin.Kullanıma bağlı göstere göstere yapmak var adabıyla yapmak var.
Dediğin gibi yapmıyorum ben uzun zamandır pubg de hile yapıyorum iPhone da dlg cheat engine ile yapıyordum taç a kadar bam güm bam güm giriyordum adamlara Ban yemiyordum Xiaomi mi 8 aldım deniyim dedim belli etmeden de oynasam Ban atıyor hile

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
reis kusura bakmada modlu dedin yaptık herşeyi denedik hatta üşenmeyip hepsini tek tek kamp ta denedik 2 3dk sonra ban atıyor hile güncel değilse Güncel yazısını kaldır boşuna uğraştırma bizi ilk kez hile kullanıcak olup asıl carını banlatanlarda olucak sayende

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
I used with LD Player but everytime it crashed. How to use it. I used to emulate pixel 2 in setting

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...