Onaylı Üye
dünde bu saatlerde oldu 1 2 saate açılır demişlerdi
onaylı uyeyım kardsEs bıraz once calısıyodu sımdı calısmıyor 10 gundur oynuyorum bısey yoktuhıleyı actıgın zaman checking new versıon yazıo sonra asagıda yazıların gelmesı lazım gelmıyor oyle kalıyor
alakasız dostum kimsede çalışmıyor sbye dahil çalışmıyoronaylı üye olmadığnızdan çalıştıramıyosunuz
aynen checkıng new versıondan sonra sarı yazı acılıyor kapanıyorkanka yetkililerden birisi github çöktü falan o yüzden herkeste açılmıyormuş loaderde sarı bi yazı çıkıyor bende.
Neyi indiremiyosun kardeşim xprojectimi gameloopumune ındırebılıyom nede çalıstıravılıyorum bı anda oldu az once
Reis onaylı üyeyle alakalı değil birçok kullanıcı giremiyor büyük ihtimalle fixlendi şuan birçok kullanıcıda xfp uygulaması çalışmıyoronaylı üye olmadığnızdan çalıştıramıyosunuz
Düzeltmelerini bekleyeceğiz bizim yapacağımız bir şey yok bu durumda.aynen checkıng new versıondan sonra sarı yazı acılıyor kapanıyor
konuyu açan kişi onaylı üye değil ona yazdımReis onaylı üyeyle alakalı değil birçok kullanıcı giremiyor büyük ihtimalle fixlendi şuan birçok kullanıcıda xfp uygulaması çalışmıyor
xfp calısmıyor onu dıyor checkıng new versıon yazıyor oyle kalıyorNeyi indiremiyosun kardeşim xprojectimi gameloopumu
Neyi indiremiyosun kardeşim xprojectimi gameloopumu