Pubg mobil geç girme sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar su son gunlerde pubg mobil tencet de çok geç giriyor girmiyor daha dogrusu lobiye atıyor ve mucadeleye tekrar gir diyince giriyor çözümü ne bilen varmı pls

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bilgisayarının özelliklerini atarmısın?
Ondan kaynaklanıyor olabilir.
az.png

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bendede sorun var oyuna geç bağlanıyor uçağa geç biniyom takım arkadaşlarımı 5/6 saniye sonra görebiliyom yere düşerek iniyor neden acaba. İnternet hızı 32 mb sistem 16 gb ram 240 ssd 2 g 250 bit ekran amd fx 8 çekirdek işlemci.

Üye
7 HİZMET YILI
Beyler benim uçaktan inma sorunu evo çok rahat oynuyorum fakat normal maça girince uçaktan atlamıyorum başkasını takip etsem bile onlar atlasa bile ben uçakta gözüküyorum sonra düşmeye başlıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Beyler benim uçaktan inma sorunu evo çok rahat oynuyorum fakat normal maça girince uçaktan atlamıyorum başkasını takip etsem bile onlar atlasa bile ben uçakta gözüküyorum sonra düşmeye başlıyorum
Aynı sorun bende mevcut kimseyi takip etme, atlayabileceğin son noktaya kadar git sonra otomatik atlayacaktır süzülerek zaman kazan yani uzaklara süzül ya havadayken yada yere indikten ortalama 20 sn sonra oyun düzelecektir. Düzelip düzelmediğini haritada arkadaşların hareket etmesiyle anlayabilirsin. Ediyorlarsa düzelmiştir sabit duruyorlarsa beklemen gerek. Bu sorunu bende yaşıyorum hala çözemedim tencent kökten sıfırlamama rağmen acaba tam nedeni ney sistem yetersizliğim yok 0.12 sürümünde bu sorun çıkmaya başladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...