Volbi3X
Seçkin Üye
Kim dedi hocam catir çatır giriyorum hepsi çalışıyorBu güncellemeden sonra herkeste aynı sorun var saglam güncelleme geldi hilelerde calısmıyor artık kimsenin Araplardan başka.
Kim dedi hocam catir çatır giriyorum hepsi çalışıyorBu güncellemeden sonra herkeste aynı sorun var saglam güncelleme geldi hilelerde calısmıyor artık kimsenin Araplardan başka.
Dword mu ?Kim dedi hocam catir çatır giriyorum hepsi çalışıyor
Sadece görüş kullanıyorum hesabım değerli olduğu için riske atmiyorumSON GÜNCELLEMEDE SAĞLAM ÇALIŞIYOLAR AMA BAŞARIYOLAR MEMORYHACKERS GRUBUDA ZATEN AİM BOT KISMINA BAN RİSKİ DİE BELİRTMİŞ ONU BİLEREK KULLANIYOSANIZ BANLANDIĞINIZDA ŞAŞIRMAYIN DERİM
Tmm tşk ederimişi gücü bıraktım sabah akşam hem telefondan hem bilgisayrdan bakıp duruyorum. memorysiz pung mobil oynamıyor ciddi bu hile olmazsa dah oynamam bu oyunu her tarafta hile var yetkili arkdaşlar bari yüreğimize su serpecek birşey söyleseydiniz bir açıklama yada duyuruda görmedim. hile güncellenecek mi ?
Post automatically merged:
işi gücü bıraktım sabah akşam hem telefondan hem bilgisayrdan bakıp duruyorum. memorysiz pung mobil oynamıyor ciddi bu hile olmazsa dah oynamam bu oyunu her tarafta hile var yetkili arkdaşlar bari yüreğimize su serpecek birşey söyleseydiniz bir açıklama yada duyuruda görmedim. hile güncellenecek mi ?
ben yaşadım puanın sıfırlanır
ben yaşadım puanın sıfırlanır
DEGO güncelemiş hileyi çalışıyor ben kullanamdım ama gördümBu güncellemeden sonra herkeste aynı sorun var saglam güncelleme geldi hilelerde calısmıyor artık kimsenin Araplardan başka.
Neden yedinben 3 aylik yedim bani. 15.01.2020 yazdi))))
arkadasin qazina gelip baska bir hile actim yalnishlikla botu oldurdum)))Neden yedin
Hangi hileydi hangi özelliğini aktif ettinde yedin kesin aimbot açmışsındırarkadasin qazina gelip baska bir hile actim yalnishlikla botu oldurdum)))
dwordda yalniz izlemeni aciyodum rahat oynumuoynuyodum ansiz. dwordda izleme calismadigi icin, bashka bir hile actim, akadashim dedi aim tek atiyo falan.bende oyunda bot gordum.dedim bi aimi acayim test edeyim. actim tak kafadan 1 tane atdim ve aninda 3 aylik ban)Neden yedin
aynen. vnhxHangi hileydi hangi özelliğini aktif ettinde yedin kesin aimbot açmışsındır
Tabi yersin o zaman .ddwordda yalniz izlemeni aciyodum rahat oynumuoynuyodum ansiz. dwordda izleme calismadigi icin, bashka bir hile actim, akadashim dedi aim tek atiyo falan.bende oyunda bot gordum.dedim bi aimi acayim test edeyim. actim tak kafadan 1 tane atdim ve aninda 3 aylik ban)
aynen. vnhx
adamlar kendi hilesini yapıyorlar bize ne gerek varBu güncellemeden sonra herkeste aynı sorun var saglam güncelleme geldi hilelerde calısmıyor artık kimsenin Araplardan başka.
aynen adamı gostermıyor bır yapın sunuhile çalışmıyor görme hilesi
hayır premıum olanlarDword mu ?