Pubg mobile 0.15 güncellemesi sonrası ban yiyenler buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Güncellendiği zaman bilgi veririz dediler biraz sabır arkadaşlar pat diyince olmuyor herşey o hile kullananların çoğu para yatırıyormuş burda ki kurucular sağolsun bize karşılıksız veriyor bu yüzden biraz sabredelim

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
SON GÜNCELLEMEDE SAĞLAM ÇALIŞIYOLAR AMA BAŞARIYOLAR MEMORYHACKERS GRUBUDA ZATEN AİM BOT KISMINA BAN RİSKİ DİE BELİRTMİŞ ONU BİLEREK KULLANIYOSANIZ BANLANDIĞINIZDA ŞAŞIRMAYIN DERİM
Sadece görüş kullanıyorum hesabım değerli olduğu için riske atmiyorum
Post automatically merged:

işi gücü bıraktım sabah akşam hem telefondan hem bilgisayrdan bakıp duruyorum. memorysiz pung mobil oynamıyor ciddi bu hile olmazsa dah oynamam bu oyunu her tarafta hile var yetkili arkdaşlar bari yüreğimize su serpecek birşey söyleseydiniz bir açıklama yada duyuruda görmedim. hile güncellenecek mi ?

işi gücü bıraktım sabah akşam hem telefondan hem bilgisayrdan bakıp duruyorum. memorysiz pung mobil oynamıyor ciddi bu hile olmazsa dah oynamam bu oyunu her tarafta hile var yetkili arkdaşlar bari yüreğimize su serpecek birşey söyleseydiniz bir açıklama yada duyuruda görmedim. hile güncellenecek mi ?

ben yaşadım puanın sıfırlanır

ben yaşadım puanın sıfırlanır
Tmm tşk ederim

Üye
6 HİZMET YILI
dwordda yalniz izlemeni aciyodum rahat oynumuoynuyodum ansiz. dwordda izleme calismadigi icin, bashka bir hile actim, akadashim dedi aim tek atiyo falan.bende oyunda bot gordum.dedim bi aimi acayim test edeyim. actim tak kafadan 1 tane atdim ve aninda 3 aylik ban)

Hangi hileydi hangi özelliğini aktif ettinde yedin kesin aimbot açmışsındır
aynen. vnhx

Üye
6 HİZMET YILI
dwordda yalniz izlemeni aciyodum rahat oynumuoynuyodum ansiz. dwordda izleme calismadigi icin, bashka bir hile actim, akadashim dedi aim tek atiyo falan.bende oyunda bot gordum.dedim bi aimi acayim test edeyim. actim tak kafadan 1 tane atdim ve aninda 3 aylik ban)

aynen. vnhx
Tabi yersin o zaman .d

Üye
6 HİZMET YILI
PUGB'de hile çok fazla arttı bildiğim kadarıyla karşısı zor alınır ama banlananlarada işte acıma yok )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...