Nasıl çalışıyor acaba?+1 çalışıyor
Hala çalışıyor sıkıntı yokSanırım fixlendi, o kadar denedim olmadı. Gün içinde kontrol edip dönüş yaparsan sevinirim.
@AlpmenTR
the video is removed !
TR: Main hesabınızda kullanabilirsiniz. Ban yok.
EN: You can use it in your main account. No ban.
Kurulum[TR]:
1) Öncelikle size vereceğim ZIP dosyasını indiriyorsunuz ve bir klasöre çıkartıyoruz.
2) "Android/data/com.tencent.ig(global için)" klasörün ismini değiştiriyoruz.
3) Kurulu olan PUBG'yi silip vermiş olduğum 32bit APK'yı kuruyoruz.
4) Ardından çıkardığımız OBB dosyasını "Android/obb/com.tencent.ig(global için)/Buraya yapıştır."
5) İsmini değiştirdiğimiz "com.tencent.ig" dosyasının ismini eski haline getiriyoruz.
6) Oyuna gir ve tadını çıkar.
Steps[EN]:
1) Download and extract the ZIP file.
2) Rename the "android/data/com.tencent.ig" folder.
3) Delete your pubg and install 32bit apk.
4) Paste the OBB File here "Android/obb/com.tencent.ig(for global)/Paste here."
5) Change the renamed folder back to "com.tencent.ig"
6) Open the game and enjoy.
Last Update: 17.01.2022
Status: Undetected
Version: Global 1.8
Features:
No Shake
%50 No Recoil
All gun working
Android and PC
DOWNLOAD:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
NOTE:
TR:Bu config sadece shake efektin kaldırır ve bir miktar sekmeyi azaltır.
Yakında No Recoil config gelecek çalışmalarım devam ediyor. Sabırlı olun lütfen
EN:This config is just No Shake and 50% No Recoil. My work continues for
only No Recoil Config. Please wait it will come soon
yes i will update it soonthe video is removed !
Defalarca denedim hocam, güncelleme yaptıysan bilmem ama bende çalışmadı. Emülatörüm bu arada, daha önceden böyle çok config yaptık kullandık. Hatalı yapmam söz konusu değil.Hala çalışıyor sıkıntı yok
bu config sekmeme değil biliyorsun değil mi ?Defalarca denedim hocam, güncelleme yaptıysan bilmem ama bende çalışmadı. Emülatörüm bu arada, daha önceden böyle çok config yaptık kullandık. Hatalı yapmam söz konusu değil.
Çalışıyor bizzat kullanıyorum çıktıgı günden beri. Arkadaşın da dediği gibi bu no recoil değil titreme azaltan bir config. Eğer çalışıp çalışmadığından emin olamıyorsan m4 e lazer dürbün takıp sprey attığında ekranda ve nişangahta hiç titreme olmuyor oradan anlayabilirsin. Veya DP’ye 4x takarsan çok net anlaşılıyor.Defalarca denedim hocam, güncelleme yaptıysan bilmem ama bende çalışmadı. Emülatörüm bu arada, daha önceden böyle çok config yaptık kullandık. Hatalı yapmam söz konusu değil.
Ayarlarda nişan özellikleri vs. var oradan hareketi etkinleştirmen gerekelinize sağlık çok güzel olmuş ama ben dokunma tuşuna bastıgım zaman silah menüsü takılı kalıyo aşagı yukarı yapamıyorum neden oluyor o acaba ?
bu config sekmeme değil biliyorsun değil mi ?
Evet, biliyorum sekmemeyi değil dürbün sarsıntısı kaldırıyordu ama işte bende olmadı nedense. Dosya güncellenmedi dimi eksi paylaştığın dosya? Ona göre tekrar deyim olmadı?Çalışıyor bizzat kullanıyorum çıktıgı günden beri. Arkadaşın da dediği gibi bu no recoil değil titreme azaltan bir config. Eğer çalışıp çalışmadığından emin olamıyorsan m4 e lazer dürbün takıp sprey attığında ekranda ve nişangahta hiç titreme olmuyor oradan anlayabilirsin. Veya DP’ye 4x takarsan çok net anlaşılıyor.