You look lonely I can fix that
Süper Üye
It is if you use it for sniping online i thinkaimbot is not safe no matter how you use it
It is if you use it for sniping online i thinkaimbot is not safe no matter how you use it
1 hafta kullandım ban yokEline sağlık ban durumu nasıl çok yaygın olduğunu düşünmüyorum ama bilen birisi var mı?
for globalHayır konu başlığında ANDROİD yazıyor --..--
Post automatically merged:
Korea & JAPAN
Kore sürümünü nasıl PC de oynamayı başardınOyuna girdiğimde atıyor çözümü var mı pcden oynamak zorunda kalıyorum
Nope it won't work on gameloop. You can try with Nox but I think you can only match with other players who are on 3rd party emulators only so no use. This is just for the android users here.this is work to gameloop or nox?????
Cihazından kaynaklı olabilir hilede sorun yokbende oyuna girme sıkıntısı oluyor birden bire siyah ekran oluyor ve donuo sürekli siyah ekranda kalıyor
SS gönder hatayı görmem lazımCihazından kaynaklı olabilir hilede sorun yok
thank you for your nice words --..+Thank you for this wonderful hack. I hope that the hacker will always be developed and protected from the band best bro![]()
Dostum cihazindan kaynaklaniyor olabilir cihazini yazar mısın eğer cihazindan degil ise Orkun'#8971 benimle iletişime geç yardimci olmaya çalişicagimbende oyuna girme sıkıntısı oluyor birden bire siyah ekran oluyor ve donuo sürekli siyah ekranda kalıyor