Peki pubg mobile için pc de hile kullanan varsa bunun cevabı var mı ?pehi mh hilesi de oto ban sistemi tarafından fark edilip ban atılıyor mu yoksa oyun içi mi farketmeleri gerekiyor?
fixlenmiş dosyayı bulamam sanırım hile tek exe dosyasından oluşuyor zaten. Başka bir hile denicez.fixlenmis dosya var demekkkı sende onu sil ondan sorna yukle yoksa ban yemiyen hile bile olsa fix dosyası oldugu icin ban yersin sureklı Dostum
oyunun verilerini siliyosun öyle hatırlıyorum ama indirdiğin haritalar gidiyoArkadaşlar guest & twitter & facebook hesaplarım ban yedi, yeni bir guest hesabı açmak için ne yapmam gerek?
emaann ne olacak 10 sene sonra gırersın angoad cıkıs yapıp tekrar gır guest ben de oluyordu sende de olurArkadaşlar guest & twitter & facebook hesaplarım ban yedi, yeni bir guest hesabı açmak için ne yapmam gerek?
reiz ben hile acmıstım hıle kullnadıgımı anlayamadılar ama ban verdıler nedenıde hılelerle beraber oynadıgım ıcın gdıboshagıdoevet biraz saçmaladılar, asıl hesabım hile açmadan ban yedi ben de intikam vaktidir diyip her gün yeni hesapla hile kullanıyorum.