PUBG Mobile 10 Sene Ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Sadece Esp düzeldimi diye aktif ettim düzelmeyince kapattım mobilden oynamaya devam ettim ve 10 yıl ban yedim . Hileyle asla oynamadım aktif bile olmadı zaten bu nasıl oluyor mail attım pubgye ?

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Doğru kesmek bile kullanmadan yasaklamak garip

Üye
8 HİZMET YILI
valla kardeşim ben bi kere hile kullandım sonra hilesiz temiz hesapla girerken gene 10 sene ban edim bu yüzden pubg mobileyi bıraktım

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Büyük ihtimal önceden hile yüzünden ban yiyen hesabınız olduğu için kısacası donanım banı (hwid banı) yemişsiniz. Bunun başka açıklaması olamaz. 1 Tane daha hesap oluşturun hilesiz oynayın. Eğer o hesabınızda ban yerse %100 hwid ban yemişsinizdir. Bunu kaldırmanın yolu da ne yazıkki yok.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hey do you used vpn ir third party apps like gfx tool?

because mine is ban too for using vpn it can be unblocked if we change of birth date year to 10 years earlier

Üye
6 HİZMET YILI
Sadece Esp düzeldimi diye aktif ettim düzelmeyince kapattım mobilden oynamaya devam ettim ve 10 yıl ban yedim . Hileyle asla oynamadım aktif bile olmadı zaten bu nasıl oluyor mail attım pubgye ?
galiba hilenin sürümü eskidi ban sayısı çok yükseldi.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
If hardware ban (hwid ban) it cant be recovered. because when you use another account also it will banned also because the banned it they system mate.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
hile artık tırt dün oynadığım oyunlardan sonra bugun ki girişimde 10 yıl ban kazandığımı öğrendim :)

WE DONT FORGET OR FORGIVE
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
yes i think the hack is patched it gave ban just for esp i know the team is working on it

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ban yiyen arkadaşlar aim açıyormuydunuz

Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
I got banned for hitting a bot with win94 ..... LOL
i didn't used cheat then, but banned me anyway....

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Same here get banned for 10 years ... not when i was playing but after i quit the game.. the first time i'll get banne of 10 years.. was playing with cheat like for a long time now with my real account.. now get banned ... i think that pubg instored something that detect the cheat a this my lead to a permanent banne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...