Süper Üye
bende belli olur diye korkuyorumBu ayarı denedim ama ben stabil ayarı kullanıyorum belli olma olasılıgı yüksek bence
bende belli olur diye korkuyorumBu ayarı denedim ama ben stabil ayarı kullanıyorum belli olma olasılıgı yüksek bence
teşekkürlerteşekkür ederim ama bu tam olarak ne işe yarıyor kullanmayı düşünüyorum.
kanka nasil çalışmıyor bir şeyi yanliş yapmiş olabilir mısın Orkun'#8971 yardim için ekle birde beraber deniyelim istiyorsanemulatorde denendi çalışmıyor :/
Yok arkadaş PC için çalışmıyorkanka nasil çalışmıyor bir şeyi yanliş yapmiş olabilir mısın Orkun'#8971 yardim için ekle birde beraber deniyelim istiyorsan
Ben PC versiyonu nu oynamadığım için paylaşmadım araştırma yaparım ama vardır mutlaka buna benzer ama PC de oynamadığım için deneyip paylaşma imkanım yok ne yazikkipc içinde olsaydı süper olurdu
ne sorun yasıyorsun belirtirsen yardımcı olayımDosyayı indiremiyorum. nasıl yapılır lütfen
pc içinde olsaydı süper olurdu
çalışıyor sürekli kullanıyorum sorunsuz.deniyorum
kanka ekledim yardım lazımEğer mobilden yapamiyan arkadaşlar var ise Orkun'#8971 ulaşabilirsiniz seve seve yardim ederim![]()
Güzel yorumun ve derecelendirmen için çok teşekkür ederim
on numara 100 yıldız