Üye
- Ödüller
- 3
How to fix esp won't work, and sometimes its crashed the game. Or even worse when enabling esp, the line or other things going to right screen and its only on static move
Please read the Thread carefully before using it.How to fix esp won't work, and sometimes its crashed the game. Or even worse when enabling esp, the line or other things going to right screen and its only on static move
you should be able to .if i have 64 bit android i can play
Already disable both things, still crash the game sometimesPlease read the Thread carefully before using it.
Ekli dosyayı görüntüle 77068
Konu başındaki açıklamayı okuyun gelişmiş ayarlardan ölüm tekrarı 'nı kapatın aksi takdirde bozulur yada bug'da kalırbunu indirdim çalıştırdım herşeyi adamın dediği gibi yaptım
oyunu açtım önce herşey normaldi sadece ESP kullanıyordum ama sonra oyunun tam ortasında ESP Birden bozuldu kaç adamın olduğunu gösteriyor ama ESP ve ESP'nin hepsi bozulmuştu.
yani Hepsinin yeri Sağda takılı kalıyor Oyundan çıkıp tekrar girdim yine aynı hata AİMBOT MEMORY çalıştırmadım!
Lütfen YARDIM edin
Obb yi buradan indirebilirsiniz.Obb dosyasını neden kaldırdın?
Gelişmiş ayarlardan ölüm tekrarını kapatın konu açıklamasında var.bunu indirdim çalıştırdım herşeyi adamın dediği gibi yaptım
oyunu açtım önce herşey normaldi sadece ESP kullanıyordum ama sonra oyunun tam ortasında ESP Birden bozuldu kaç adamın olduğunu gösteriyor ama ESP ve ESP'nin hepsi bozulmuştu.
yani Hepsinin yeri Sağda takılı kalıyor Oyundan çıkıp tekrar girdim yine aynı hata AİMBOT MEMORY çalıştırmadım!
Lütfen YARDIM edin
Peki 64 lük telefona 32 kurulursa ne olurObb yi buradan indirebilirsiniz.
https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-2-0-global-gl-64-32bit-download.233837/
Her hilenin kendine göre riski vardır paylaşım yapan arkadaş belirtmiş mesuliyet kabul etmediğini gidip ESP açarsan belli etmeden oynarsan ban yemezsinriskli mi knk bu