Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
How to fix esp won't work, and sometimes its crashed the game. Or even worse when enabling esp, the line or other things going to right screen and its only on static move

Donator
Ödüller
4
How to fix esp won't work, and sometimes its crashed the game. Or even worse when enabling esp, the line or other things going to right screen and its only on static move
Please read the Thread carefully before using it.
IMG_20220517_074535_663.jpg

Üye
Teşekkürler çalışıyor lakin merak ettiğim bir konu var aimbot açtığımda 1 kerelik çalıştı birdaha hiç bir şekilde aktif etsem de çalışmadı yanlış yaptığım kaçırdığım bir işlem mi var acaba teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
2
bunu indirdim çalıştırdım herşeyi adamın dediği gibi yaptım
oyunu açtım önce herşey normaldi sadece ESP kullanıyordum ama sonra oyunun tam ortasında ESP Birden bozuldu kaç adamın olduğunu gösteriyor ama ESP ve ESP'nin hepsi bozulmuştu.
yani Hepsinin yeri Sağda takılı kalıyor Oyundan çıkıp tekrar girdim yine aynı hata AİMBOT MEMORY çalıştırmadım!

Lütfen YARDIM edin

Donator
Ödüller
4
oyunu açtım önce herşey normaldi sadece ESP kullanıyordum ama sonra oyunun tam ortasında ESP Birden bozuldu kaç adamın olduğunu gösteriyor ama ESP ve ESP'nin hepsi bozulmuştu.
yani Hepsinin yeri Sağda takılı kalıyor Oyundan çıkıp tekrar girdim yine aynı hata AİMBOT MEMORY çalıştırmadım!

Lütfen YARDIM edin
Konu başındaki açıklamayı okuyun gelişmiş ayarlardan ölüm tekrarı 'nı kapatın aksi takdirde bozulur yada bug'da kalır

Donator
Ödüller
4

Lütfen YARDIM edin
Gelişmiş ayarlardan ölüm tekrarını kapatın konu açıklamasında var.

Aimbot ise devre dışı ban güvenliği için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.