Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bunu indirdim çalıştırdım herşeyi adamın dediği gibi yaptım
oyunu açtım önce herşey normaldi sadece ESP kullanıyordum ama sonra oyunun tam ortasında ESP Birden bozuldu kaç adamın olduğunu gösteriyor ama ESP ve ESP'nin hepsi bozulmuştu.
yani Hepsinin yeri Sağda takılı kalıyor Oyundan çıkıp tekrar girdim yine aynı hata AİMBOT MEMORY çalıştırmadım!

Lütfen YARDIM edin

Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
oyunu açtım önce herşey normaldi sadece ESP kullanıyordum ama sonra oyunun tam ortasında ESP Birden bozuldu kaç adamın olduğunu gösteriyor ama ESP ve ESP'nin hepsi bozulmuştu.
yani Hepsinin yeri Sağda takılı kalıyor Oyundan çıkıp tekrar girdim yine aynı hata AİMBOT MEMORY çalıştırmadım!

Lütfen YARDIM edin
Konu başındaki açıklamayı okuyun gelişmiş ayarlardan ölüm tekrarı 'nı kapatın aksi takdirde bozulur yada bug'da kalır

Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI

Lütfen YARDIM edin
Gelişmiş ayarlardan ölüm tekrarını kapatın konu açıklamasında var.

Aimbot ise devre dışı ban güvenliği için

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Espyi şu şekilde kullananları anlamıyorum, nedir bu ya Pavyon tabelası gibi oluyor. :D Esp dediğim adamın canı ve mesafesi olur. Gerisi salata yapar. Memoryhackerın hile güzel bu konuda, özel olarak seçebiliyorsun. Tek ekisiği, bot oları yazıyla değilde mesafe rakamının yanında bir renkle gösterse daha iyi olurmuş. misal botların mesafe yazısı kırmızı olabilirmiş falan.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ellerine sağlık umarım ban yemem teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...