An ignorant dumb
Uzman Üye
Bence bu modifiye edilmiş haritayı kullanmamak daha iyi. Hızlı bir şekilde tespit edilir.
Direk dosyayı paksa attım yanlış mı yaptim bir bakarsan çok mutlu edersin seviliyorsunDosyaları yanlış atmış olmalısın
Wall Hack BUG Moduna Girmişsin
Post automatically merged:
Ultra sound ve black sky var hazırda ama
Beyaz Ağaç + Beyaz Ot yada Ot yok + Beyaz Ev + Siyah Gökyüzü + Su yok + Deniz yok birlistirmeye çalışıyorum 1-2 güne hazır olur güne hazır olur
@luxary gelen uyarıya tıklama geri tuşuna bas devam et
Bunu her oyuna girişte dosyaları tekrar at ve tekrar
Aynısını yapıyorum yine oyuna girdigim zaman dediğin gibi duvarlar gözükmüyor otlar beyaz kareye dönüyor@luxary gelen uyarıya tıklama geri tuşuna bas devam et
Bunu her oyuna girişte dosyaları tekrar at ve tekrar yap
puffer_temp içine pak dosyasını atmaz isen gelen uyarıya yine aynı şekilde yok sayıp wall Hack şeklinde oynarsın bilgin olsunÇalışıyor sorun göremedim eline sağlık <3
çömelince scope açıp duvar arkası görme mevzusu mu hocam ? Ban riskini arttırmaz mı ?puffer_temp içine pak dosyasını atmaz isen gelen uyarıya yine aynı şekilde yok sayıp wall Hack şeklinde oynarsın bilgin olsun![]()
Yok o değil duvarlar evler bugda kalıyor sadece adamlar gözüküyor her yer gri,beyazımsı oluyor duvardan adamı vuruyorsun ama duvar engellemen kapalı ise öldürmüyorçömelince scope açıp duvar arkası görme mevzusu mu hocam ? Ban riskini arttırmaz mı ?
Çok belli ederim ben o şekilde hocam. Böyle devamYok o değil duvarlar evler bugda kalıyor sadece adamlar gözüküyor her yer gri,beyazımsı oluyor duvardan adamı vuruyorsun ama duvar engellemen kapalı ise öldürmüyor
Puffer temps temiz erengel oynamıyorum sadece livik verdiğin dosyası atıyorum paksa sonrasında oyuna giriyorum uyarı gelirse geri tuşuna basıyorum her şey senin dediğin gibi yapıyorum çok garip bende otlar beyaz bazı engeller gözükmüyor@luxary com.tencent.ig içine files dosyasını at sadece paks içine atarsan puffer_temp dosyası içinde erangel Map pak. Dosyasını atman gerekli bu yüzden wall Hack buginda kalıyorsun ama adamları duvardan vuruşun![]()