Dedected değil insancıl şekilde oynamıyorlar sonra ban yiyorlar. Karşıma kaç kere ezpubgm kullanan insan geldi insancıl gibi oynamıyor vahşi oynuyorlar. Bu da onlardan birisi ben neden ban yemedim hala.Hile dedected olmuş olabilir ondan yemişsindir.
zaten para ile almıştım hesabı aimbot kullanmadan oynasam bir problem olur mu yine yeni hesap alacam.Ve ne zaman güncelleme gelir hileyeHocam forumda biraz dolaştımda herkes bu durumdan müzdarip hile muhtemelen dedect oldu hilenin güncellenmesini bekleyin boşuna yeni hesap açmayın
Legit ayarların configini paylaşabilirmisin lütfen veya ayarları söylermisinhile fix olmuş olabilir legit oynamadıysanda ban yemiş olabilirsin
Ne zaman güncellenir orasını bilemem ama hile dedect olduysa esp de açsan legit de oynasan hile yakalndığı için yine ban yersin ayrıca fazla zorlama hwıd ban yersen bir daha oynıyamazsınzaten para ile almıştım hesabı aimbot kullanmadan oynasam bir problem olur mu yine yeni hesap alacam.Ve ne zaman güncelleme gelir hileye
Legit ayarların configini paylaşabilirmisin lütfen veya ayarları söylermisin
sen şikayet için ban atıyorsun hile için değil hile için sorun yok ben de kullanıyorum ban değilimPubg mobile in memoryhackers in hilesini uzun zamandır kullanıyorum yaklaşık 6 aydır veya daha geçkin bir süredi o sürüde hiç ban yemedim ama bu hafta 2 kere ban yedim ilki kendi hesabımdandı sınırsız ban yedım 2 saat sonra acıldı ertesi gün aynı saatde yine sınırsız ban yedım 2 gun gectı sonra yenı hesap satın aldım 2 gun oynadım tekrar ban yedım acaba hıle fıx mı yedı neden ban yedım ben anlamıs degılım yardımcı olursanız sevınırım ıyı gunler
fazla abartma bence cok abartıyolar fıxten alakalı degıl genellıkle ust rutbelrde cok ıncelenıyo oyun tac as bunlar baya ıncelenıyo bı hatada dırek ban yıyosunPubg mobile in memoryhackers in hilesini uzun zamandır kullanıyorum yaklaşık 6 aydır veya daha geçkin bir süredi o sürüde hiç ban yemedim ama bu hafta 2 kere ban yedim ilki kendi hesabımdandı sınırsız ban yedım 2 saat sonra acıldı ertesi gün aynı saatde yine sınırsız ban yedım 2 gun gectı sonra yenı hesap satın aldım 2 gun oynadım tekrar ban yedım acaba hıle fıx mı yedı neden ban yedım ben anlamıs degılım yardımcı olursanız sevınırım ıyı gunler
sen az yemişssim kanka .d ben rahat 10 yedim ana hesabım giddiPubg mobile in memoryhackers in hilesini uzun zamandır kullanıyorum yaklaşık 6 aydır veya daha geçkin bir süredi o sürüde hiç ban yemedim ama bu hafta 2 kere ban yedim ilki kendi hesabımdandı sınırsız ban yedım 2 saat sonra acıldı ertesi gün aynı saatde yine sınırsız ban yedım 2 gun gectı sonra yenı hesap satın aldım 2 gun oynadım tekrar ban yedım acaba hıle fıx mı yedı neden ban yedım ben anlamıs degılım yardımcı olursanız sevınırım ıyı gunler
bencedemuhtemelen hile tespit edilebilir hale gelmiştir.
Hile detected olmustur (ortaya cıkmıs gizli degil) veya kara liste olayı varsa karalisteye alınmıssındırPubg mobile in memoryhackers in hilesini uzun zamandır kullanıyorum yaklaşık 6 aydır veya daha geçkin bir süredi o sürüde hiç ban yemedim ama bu hafta 2 kere ban yedim ilki kendi hesabımdandı sınırsız ban yedım 2 saat sonra acıldı ertesi gün aynı saatde yine sınırsız ban yedım 2 gun gectı sonra yenı hesap satın aldım 2 gun oynadım tekrar ban yedım acaba hıle fıx mı yedı neden ban yedım ben anlamıs degılım yardımcı olursanız sevınırım ıyı gunler
same happend with me ..Pubg mobile in memoryhackers in hilesini uzun zamandır kullanıyorum yaklaşık 6 aydır veya daha geçkin bir süredi o sürüde hiç ban yemedim ama bu hafta 2 kere ban yedim ilki kendi hesabımdandı sınırsız ban yedım 2 saat sonra acıldı ertesi gün aynı saatde yine sınırsız ban yedım 2 gun gectı sonra yenı hesap satın aldım 2 gun oynadım tekrar ban yedım acaba hıle fıx mı yedı neden ban yedım ben anlamıs degılım yardımcı olursanız sevınırım ıyı gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?