önceden kullandığın hilelerden oyun içi yaptığın davranışlardan kaynaklandığını düşünüyorumPubg mobile tablet modu ayarları yaptım 1552 ye 1380 yaptım oyuna girdim ban yedim çözünürlükle alakası var mı hilenin çalışmasıyla ilgili
nasıl yani hiç bir şey yapmadım kihocam onunla hiçbir alakası yok başka birşeyden yemişsinidr oyunun dosylarını falan değişme olmuş olabilir
çözünürlük değiştirdim sadecekanka bazen oyunun absürtlüğü olabiliyor ama benim bilidğim ban atıyorlar oyun ayarlarıyla oynuyorsun çünkü
yani ben tablet modu yaptım hile de açıktı arkada ban yedim dur duk yere oyunun güncel olmayabilir diye hata verdi ban attıhocam bende tablet modu yapıyorum hep + hilede acık hiç bir zaman ban yemedim
knk config olarak algıladığı için dire ban yedin hemde çözünürlük telefonun sağlamıyosa ondan yemişte labilir sinPubg mobile tablet modu ayarları yaptım 1552 ye 1380 yaptım oyuna girdim ban yedim çözünürlükle alakası var mı hilenin çalışmasıyla ilgili
öyle de olabilir düşündüm zaten onu da ama hesabı yeni açtım hiç oyun oynamamıştımdaha önceden hileli oynayıp şikayet üzeri araştırılmıs olabilirsin. tablet moduda tesadüf olmus ...