Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
arkadaşlar yaklaşık 10 gündür ezpugm ile birlikte oynuyorum, herhangi ban sorunu olmadı, sadece büyük ihtimalle reporttan kaynaklı anormal davranışlar sergilediğimden kaynaklı ara sıra 1 gün maça girişim engellendi hesap incelemeye alındı onun dışında bi problem yok, hesap inceleme sonrası tekrar aktif oldu

Üye
3 HİZMET YILI
60 mactır kullanıyordum 2 farklı hesapta. dün ve bugün ağ ve istemci hatası ile birlikte 10 dk ve 30 dk ban atmaya başladı. kısacsı 2gündür 10 dk ve 30dk ban atıyor. (ezpugm ile KULLANILMADI)

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dun'e kadar sorunsuz ıken bugun sureklı 10 dk ban atıyor acaba benlık mı sorun var bılgı verırsenız sevınırım kullanana arkadaslar

Seçkin Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
gece oyuna küçük bir güncelleme geldi diğer ücretli bypasslarda güncelleme yaptılar genel olarak bir güncelleme getirilmesi gerekli olduğunu düşünüyorum

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 76591

Pubg Mobile Detection Bypass

Version 1.0.0
PUBGM Version +2.0
Compatible emulators LDPlayer +4.0 / Gameloop / Smartgaga / Bluestack etc
Compatible packages com.tencent.ig / com.pubg.krmobile / com.vng.pubgmobile / com.rekoo.pubgm / com.pubg.imobile

:use:

Gameloop için anlatılmıştır diğer emulatorler için dosya konumunuz nerdeyse aynı şekilde oraya taşıyın.

1- İndirdiğiniz "libigshare.so" adlı dosyası bahsettiğim dosya konumuna taşıyın. "C:\Temp\TxGameDownload\MobileGamePCShared"
2- Gameloop içinden "ES dosya yöneticisini" indirip doğru konuma ilerleyin. "/data/data/com.tencent.ig/lib/"
3- Lib dosyasının içine yapıştırdıktan sonra yapmamız gereken bütün işlemler bitti oyunu açabilirsiniz.
4- IMPORTANT NOTE The first 3 steps above must be done again every time Gameloop is closed!

Detected Emulators ( User statements )

- Gameloop

Tutorial and proof

DETECTED / USE AT YOUR OWN RISK! / DO NOT USE ON YOUR MAIN!

:picture:

Ekli dosyayı görüntüle 76592

Ekli dosyayı görüntüle 76593

:download:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
That is the thing. PUBG Mobile has been becoming more and more strict with their anti cheat systems which are also used to detect emulators.

Seçkin Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
arkadaşlar yaklaşık 10 gündür ezpugm ile birlikte oynuyorum, herhangi ban sorunu olmadı, sadece büyük ihtimalle reporttan kaynaklı anormal davranışlar sergilediğimden kaynaklı ara sıra 1 gün maça girişim engellendi hesap incelemeye alındı onun dışında bi problem yok, hesap inceleme sonrası tekrar aktif oldu
gece gelen güncelleme ile sizde herhangi bir 10 dk gibi ban vs bir problem var mı ?

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
gece gelen güncelleme ile sizde herhangi bir 10 dk gibi ban vs bir problem var mı ?

hala herhangi bi sorun yok hocam, sadece toplam 3 kere hesap anormal davranışlardan 1 günlük maça girememe engeli yedi incelemeye alındı fakat daha sonra engel kalktı şuan'da aynı hesaptan devam ediyorum sorunsuz yine dediğim gibi+ ezpugm açıyorum

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
@uhpep Fixlenmiş/Detected lütfen konu kilitlemek için rapor kullanın.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
devamlı olarak 10 dk ban atıyor devamında ıse 30 dk ban atıyo heralde sınırsız yakındır D: hılesız acıyorum sadece 32 gameloop temız

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
an itibari ile bende 10 dk ban yedim, galiba fixlendi

Seçkin Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
@uhpep hocam müsait olduğunuz da güncelleme yapacak mısınız acaba ?

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
evet hocam güncellenirse çok iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
bypsass they got banned for using emulatore bypass

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
@uhpep hocam ne zaman güncellersin bilgi var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...