rica ederim hocam beğendiyseniz ne mutlu banaBaya fark varmış ben bilmiyordum teşekkürler konu için reis
işinize yardaıysa ne mutlu banaTeşekkürler, gayet yararlı.
Rica ederim ne demek daha bişiler öğrenirsem sizlere aktarıcam .Teşekkürrler bilgi için denicem
Daha iyi rank kasıcaz böylelikle rica ederim hocam.yararlı bir konu olmuş teşekkür ederim
aslında biraz daha geliştirilebilir video ile falanArkadaşlar bu yöntemi ne yalan söyliyim yeni öğrendim. Bilen veya bilmeyen arkadaşlarımız vardır. Emülatörde 5 Dakikalık ayar ile ipad view'e sahip olucaz. Nasıl Yapılır;
- İlk Önce Pubg Mobilenin Ayarlar Kısmına giriyoruz.
- Ayalar Kısmına Girdikten Sonra En Yukarıda Gelişmiş Kontroller var oraya basıyoruz.
- Biraz Aşağıya indikten sonra karşımıza 3.Şahıs Nişancı Bakış Açısı ve 1.Şahıs Nişancı Bakış Açısı Gelmekte.
- İkisinide En Sona Doğru Getiriyoruz veya yanındaki + ya basarak yükseltebilirsiniz.
- Ne kadar Fazla Yükseltebiliyorsanız Yapın.
- Ve Sonra Oyuna girip farkı görün. V Tuşuna basarak 1. Şahıs - 3.Şahıs Kamera Açıları arasında gidip gelebilirsiniz.
ADIM - 1 :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ADIM - 2 :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
YAPILMADAN ÖNCEKİ 3. SAHIŞ :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
YAPILMADAN ÖNCEKİ 1. SAHIŞ :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
YAPILDIKTAN SONRAKİ 3. ŞAHIS :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
YAPILDIKTAN SONRAKİ 1. ŞAHIS :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
DİPNOT: KENDİNİZİ YAPTIKTAN SONRA DAHA İYİ ANLICAKSINIZ FOTOĞRAFLARA ALDANMAYINIZ ! ! !
Rica ederim hocam.teşşekür ederim baya bir fark yaratti eline sağlik
Onuda yapmayı düşünüyorum hocam bir sonraki konum o olucak... Tam detaylı anlatım.teşekkürler , güzel olmuş
Post automatically merged:
aslında biraz daha geliştirilebilir video ile falan
eyw reisevet ama belli bir yere kadar açıyı yükseltebiliyoruz. tam olarak ipadview için editlenmiş active.sav dosyasını konu olarak paylaşmıştım isteyen onuda deneyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?