pubg lol nedir hocamBir süre kullanma pubg lolden devam et. Pubg yeni hile çıkarmaları lazım artık seçkin üyeye özel bir bypass getirseler mükemmel olacak.
hayır buradaki safe olan hileyi kullandımBaşka bir hile mi kullandın
kanka hile kullanmanın riski zaten buHaftalardır ban yemekteyiz. Safe olanı kullandim ve 70 level hesa im ban yedi. Daha sonra actigim hesaplar da ban yedi ama bir haftadır hiçbir moderator konuyla ilgili aciklama yapmadı.
Bu durum nasil duzelecekk ??
Kardeşim modların yapacağı birşey değil,Haftalardır ban yemekteyiz. Safe olanı kullandim ve 70 level hesa im ban yedi. Daha sonra actigim hesaplar da ban yedi ama bir haftadır hiçbir moderator konuyla ilgili aciklama yapmadı.
pubg mobile hile ile 3 gün oyna 2 gün oynama böyle böyle yaparak ban yeme ihtimaelini çok düşürmüş oluyosun ben yapıyorumHaftalardır ban yemekteyiz. Safe olanı kullandim ve 70 level hesa im ban yedi. Daha sonra actigim hesaplar da ban yedi ama bir haftadır hiçbir moderator konuyla ilgili aciklama yapmadı.
tek care ya bidaha modarötöre git yada sil oyunuHaftalardır ban yemekteyiz. Safe olanı kullandim ve 70 level hesa im ban yedi. Daha sonra actigim hesaplar da ban yedi ama bir haftadır hiçbir moderator konuyla ilgili aciklama yapmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?