Pubg mobile ban sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Chat te muhbir var yada ekib te var hile geldigi gibi 2 saat sonra fix yemesi şüpheli bi durum ben 2 günde 4 tane hesap banlatttım şu an hilesiz oynuyorum bu sorun gidene kadar hayırlısı artık

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bende 4 hesap kaybettim ama şöyle bir durum var safe olması banlanmayacaksın anlamına gelmiyor
çok kil alıp yada dikkat çekerek oynamaya devam ettiğimiz sürece ban yememiz normal
düşmanı izliyoruz o nereye hreket ederse oraya nişan alıyoruz hani tek biz kullanıyormuşuz gibi hileyi o adamında kullanabileceğini düşünerek oynamakta dikkat etmete fayda var
banlanan hesaplarda 10 bazen 15 kil alıyordum şimdi sıfır hesap açtım maksimum 5 kil

Üye
3 HİZMET YILI
sonucta hile kullanıyoruz yakalanmaması mümkün değil adamların guvenlık departmanında ne kadar yazılımla iyiolan elemanları vardır illaki yakalanır arkadaşlar bunu göz önune alarak boş hesaplarla yapın derim sonucta bu adamlar hileyi yakalamak ve bulmak içn para ödedikleri yazılımcı bilen elemanları var herşey öyle laylaylom deil :) saygılarla

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Adı üstünde hile, karşı taraf yani pubg yöneticileri tabii ki önlem alacak. Hile açığını bulmaya çalışacak.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Haftalardır ban yemekteyiz. Safe olanı kullandim ve 70 level hesa im ban yedi. Daha sonra actigim hesaplar da ban yedi ama bir haftadır hiçbir moderator konuyla ilgili aciklama yapmadı.
Bu durum nasil duzelecekk ??
çalışıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
safe olan hileyi kullandım 10 hesabım hepsi banlandı hemde 10 yıl.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
çok belli etmemem rağmen ban yemekten bıktık.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Safe modu bende kullandım 68 leveldeki hesabım ban yedi

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
reis spoofer kullan bide belki cihaz banı olmuş olabilir bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...