Pubg mobile emülatörden giriş yapınca ban sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Dostlar öncelikle merhaba , Pubg mobile de bu sıralar bir sorunu .ok fazla duymaya başladım ve dün gece yaşadım , bu sorun emilatörden giriş yaptıktan sonra mobile ile giriş yapınca ban atma sorunu sistem verisi değiştirme olarak sistem algılıyor 4 senedir hile kullanıyorum aimbot dahil hepsi var fakat hiçbir şekilde ban yemedim hile ile ilgili bir kusur görmedim fakat bu sıkıntı başıma geldi yani emilatörden giriş yaptım oyunumu oynadım sabaha kadar ardından pc yi kapatıp 1 dk bile geçmeden telefondan giriş yaptım fakat girer girmez hemen ban attı diğer mobil ve emilatör birlikte oynayan arkadaşlara duyrulur kesinlikle 30 dk geçmeden emilatörden mobile veya mobilden emilatöre geçiş yapmayın SEVGİLERİMLE <3
knk bu ara herkes ban yiyor normal bişiy ben hikleyi actım oyunu girdim maca giremeden ban attı oyun

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bi ara banada olmuştu dedim bi pubg oynayım oyunu açtığım gibi ban yedim yaw

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
maybe the emulator has more protection, or there is a missing file

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bende arada karşılaşıyorum
da bir süredir yapmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bendede hiç böyle bi sorun olmadı 1 hesapla 2 3 ay oynadım hileyle en sonunda sıkıldım abartarak oynadım ban yedim hileyle AS a kastığımı bilirim

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dostlar öncelikle merhaba , Pubg mobile de bu sıralar bir sorunu .ok fazla duymaya başladım ve dün gece yaşadım , bu sorun emilatörden giriş yaptıktan sonra mobile ile giriş yapınca ban atma sorunu sistem verisi değiştirme olarak sistem algılıyor 4 senedir hile kullanıyorum aimbot dahil hepsi var fakat hiçbir şekilde ban yemedim hile ile ilgili bir kusur görmedim fakat bu sıkıntı başıma geldi yani emilatörden giriş yaptım oyunumu oynadım sabaha kadar ardından pc yi kapatıp 1 dk bile geçmeden telefondan giriş yaptım fakat girer girmez hemen ban attı diğer mobil ve emilatör birlikte oynayan arkadaşlara duyrulur kesinlikle 30 dk geçmeden emilatörden mobile veya mobilden emilatöre geçiş yapmayın SEVGİLERİMLE <3
ben şimdiye kadar ban yemedim peki farklı hesaptan oyuna girebiliyor musun

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
veri değişimi gibi birşey algılıyor anticheat telefona geçerken hesaptan çıkıp yap

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bahsettiğin giriş olaylarını hemen hemen hergün yapıyorum. bu zamana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...