Onaylı Üye
Tamam kanka Kullanacağımspoofer kullan knk bidahakine
legit oynamaya calış knkAbi Hile çok güzel bir sıkıntısı var Ben oyunu 3 ay oynuyorum Çok feci bağlanıyorum sonra ban :/ sonra oyuna tekrar başlama isteği gelmiyor biraz benimde m*llığım var kd 7 yapmıştım 45 maçın 31 i ilk 10 17 galibiyet tabi banlarlar :/ eskiden 2 yıl kullanmıştım hileyi 6 7 ay önce ban yedi oda yeni hesap açtım 2 ay dayandı noluyor hileye anlamadım
hileyi artık cok araştırıyorlarAbi Hile çok güzel bir sıkıntısı var Ben oyunu 3 ay oynuyorum Çok feci bağlanıyorum sonra ban :/ sonra oyuna tekrar başlama isteği gelmiyor biraz benimde m*llığım var kd 7 yapmıştım 45 maçın 31 i ilk 10 17 galibiyet tabi banlarlar :/ eskiden 2 yıl kullanmıştım hileyi 6 7 ay önce ban yedi oda yeni hesap açtım 2 ay dayandı noluyor hileye anlamadım
hileyi artık cok araştırıyorlar
Aynen eskiden hiç ban yemiyoduhileyi artık cok araştırıyorlar
kanka bende full hesapla banlandım şimdi oynama isteği tuttu yine yarı fullenmiş hesapla yedim kore sürümüne geçtim pcden açıp izleyici modunda keki kullanırım büyük ihtimalleAbi Hile çok güzel bir sıkıntısı var Ben oyunu 3 ay oynuyorum Çok feci bağlanıyorum sonra ban :/ sonra oyuna tekrar başlama isteği gelmiyor biraz benimde m*llığım var kd 7 yapmıştım 45 maçın 31 i ilk 10 17 galibiyet tabi banlarlar :/ eskiden 2 yıl kullanmıştım hileyi 6 7 ay önce ban yedi oda yeni hesap açtım 2 ay dayandı noluyor hileye anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?