Pubg Mobile ban !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Ne güzel royal pass almıştım ya 72 level idim royal pass te of kafayı yiyeceğim ya

AMATÖR TASARIMCI
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
g.o açılmaz be kanka :(

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Boşuna yorulma adamlar zahmet edip mesajlara cevap vermiyorlar pubg yetkilileri bu konuda çok katılar ben de yedim ne denediysem olmadı
Cevap veriyorlar ben ilķ banimda araştırıp gmail atmiştım 1 haft icinde döndüler ingilizce şöyle yazıyordu

Üzgünüm size yardım edemem sistem tarafından yasaklandınız .vs şeyler yaziyordu

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
imkanı yok geri kazanamassın hesabı ve inanın uzun bir sürenin ardından ban yemeyen arkadaşlarda yiyecek o acıyı tadacak :kappajail:

System Failure
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bosuna ugrazma acmazlar cunku hıle actıgından emın olmadan kımseyı banlamıyorlar
öyle birşey yok :D tencet müşteri desteği en geç 3 gün içinde dönüş yapıyor. bu yok mobil veri baglantısı yazıp umut bekleyenler beklemesin onun devri geçti. ama baska sekilde düzgünce dile getirirsen banın 1 güne düşüyor ve acılıyor. Sadece rank kasamıyorsun sezon sonuına kadar onun içinde tekrar mail atman gerekiyor. 3650 gün ban yiyen arkadasımın banı bugün öglen saatlerinde 1 güne düşürüldü. bilip bilmeden insanların umutlarını yitirmeyin.
Post automatically merged:

öyle birşey yok :D tencet müşteri desteği en geç 3 gün içinde dönüş yapıyor. bu yok mobil veri baglantısı yazıp umut bekleyenler beklemesin onun devri geçti. ama baska sekilde düzgünce dile getirirsen banın 1 güne düşüyor ve acılıyor. Sadece rank kasamıyorsun sezon sonuına kadar onun içinde tekrar mail atman gerekiyor. 3650 gün ban yiyen arkadasımın banı bugün öglen saatlerinde 1 güne düşürüldü. bilip bilmeden insanların umutlarını yitirmeyin.
Not: Gelen otomatik mesajların ardından tekrar aynı konu altına itiraz dilekçenizi yazarak gönderin ve gelecek olan mesajı bekleyin.

Üye
7 HİZMET YILI
2 aydır hileyi kullanıyorum her maç 20 kill alıyorum taç ım hiç bir şey olmadı ne kadar belli etsem bile

System Failure
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
2 aydır hileyi kullanıyorum her maç 20 kill alıyorum taç ım hiç bir şey olmadı ne kadar belli etsem bile
ban yemeyeceğinin garantisi yok. Tencent bu aralar sağlam çalışıyor. er geç bizde ban yiyebiliriz hiç belli olmaz tamamen şans faktörü :D

Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI

Not: Gelen otomatik mesajların ardından tekrar aynı konu altına itiraz dilekçenizi yazarak gönderin ve gelecek olan mesajı bekleyin.
Niye bana cevap yazmadılar hep aynı şeyleri atıp duruyorlar

System Failure
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Niye bana cevap yazmadılar hep aynı şeyleri atıp duruyorlar
ne yazdıgına baglı kardeşim :) aynı mesajı 10.000 kişi gönderirse adamlar dikkate almaz tabi ki :D yaratıcı olun ve düzgün bir itiraz talebi oluşturun 1-3 gün içerisinde dönüş yapıyorlar.ve tekrar itiraz dilekçesi oluşturdugunuzda ertesi gününe itirazınız kabul edildiği taktirde banınız 1 güne düşürülüyor.

Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
ne yazdıgına baglı kardeşim :) aynı mesajı 10.000 kişi gönderirse adamlar dikkate almaz tabi ki :D yaratıcı olun ve düzgün bir itiraz talebi oluşturun 1-3 gün içerisinde dönüş yapıyorlar.ve tekrar itiraz dilekçesi oluşturdugunuzda ertesi gününe itirazınız kabul edildiği taktirde banınız 1 güne düşürülüyor.
Hadi hayırlısı banım açılırsa sana yemek ısmarlayacağım

System Failure
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Hadi hayırlısı banım açılırsa sana yemek ısmarlayacağım
birşey ısmarlamana gerek yok banın açılsın yeter :) arkadasın gönderdiği itiraz dilekçisi kabul görüp banı 1 güne düşürüldükten sonra bu maili almış. sizde mailinizi kontrol etmeyi unutmayın.

Not: Sildiği kısım yazdığı itiraz dilekçesinin başlığı sanırım.Tencent Müşteri Desteği geri dönüş sağladıgından dolayı anket göndermiş ve memnun olup olmadıgını sormuş.
N
tencent.png

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sadece esp kullanıorum anten radar aım kapalı ban yemedim daha 71 lvl hesap gaza gelıp açmayın herseyı

Üye
7 HİZMET YILI
Sayın PUBG geliştirici, kısa bir süre önce hesabım sızın tarafınızdan yasaklandı, bu yasağı kabul etmemekle beraber şiddetle itiraz ediyorum hesabım sebepsiz yere yasaklanıp oyundan uzaklaştırılmıştır hiç bir kanıt ve delil olmadığı gibi yapılan uygunsuz bir davranışta yoktur. eğer hesabımın kuralarınızı ihlal eden bir davranışı olduysa ihlal ettiğimi gösteren kanıt istiyorum. hesabımın yeniden açılması konusunda iyi bir haber bekliyorum, iyi günler.

System Failure
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Sayın PUBG geliştirici, kısa bir süre önce hesabım sızın tarafınızdan yasaklandı, bu yasağı kabul etmemekle beraber şiddetle itiraz ediyorum hesabım sebepsiz yere yasaklanıp oyundan uzaklaştırılmıştır hiç bir kanıt ve delil olmadığı gibi yapılan uygunsuz bir davranışta yoktur. eğer hesabımın kuralarınızı ihlal eden bir davranışı olduysa ihlal ettiğimi gösteren kanıt istiyorum. hesabımın yeniden açılması konusunda iyi bir haber bekliyorum, iyi günler.
bu cevabı yazan senin gibi binlerce kişi var. internet yoluyla buldugunuz copy paste itirazları boşa yazıp zamanınızı öldürmeyin derim .

memories never die
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Benim Arkadaş Kullanıyordu Bi Sıkıntı Cıkmadı Sadece Abartıcak Kadar Belli Etmedi Halada Devam Ediyor :cool:

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kesinlikle Hile yüzünden yenilen banlara geri dönüş bile yapmıyorlar. Keşke Aim kısarak oynasa idin bu tarz şeyler çok yaygınlaştığı için artık insanlar anladıktan sonra takımca şikayet ediyorlar. Şikayetler şu sıralar gerçekten de sıkı takip edilmeye başladı. Değerli hesapları olan arkadaşlar var ise bence bir müddet kısarak ya da yedek hesap üzerinden devam etsinler.

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
tüm oyunlarda hilelere karşı her yapımcı sıfır tolerans açtırabileceğini zannetmiyorum csgodaki VAC ı kaldırtmaya çalışmak gibi bir şey bu o değilde madem hesabın okadar değerli sen ne diye hile açıyorsun ?

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kardeşim kafanızmı güzel hile kullanıyorsunuz hile kullanan adam ban riskini her zaman bulundursun kafasında istersen milyonlar yatır hile kullanıyorsan sen milyonların çöp olmasını göze almışsın niye bu kadar sızlanıyorsunuz kimse size zorla hile kullandırmıyor hile kullanmak tamamen kullanıcıya kalmış tüm sorumlulukda kullanıcınındır !!!!

Banlı Üye
7 HİZMET YILI

benım 60 lvl hesap fatih di te 2. sezon da açmıştım hileden o banlandı ne kadar duzgun bir şekilde dilede getırsem banım açılmadı. oyun senın hıle oldugunu kendi kafasında nihayet getirirse affetmiyor. 1 kere yapan 2. yede yapar dior.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI

kardeşim bana yardımcı olabilir misin bu konuda rica etsem? :D birde nasıl bir itiraz dilekçesi yazmamızı öneriyorsun?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...