Cevap veriyorlar ben ilķ banimda araştırıp gmail atmiştım 1 haft icinde döndüler ingilizce şöyle yazıyorduBoşuna yorulma adamlar zahmet edip mesajlara cevap vermiyorlar pubg yetkilileri bu konuda çok katılar ben de yedim ne denediysem olmadı
öyle birşey yokbosuna ugrazma acmazlar cunku hıle actıgından emın olmadan kımseyı banlamıyorlar
Not: Gelen otomatik mesajların ardından tekrar aynı konu altına itiraz dilekçenizi yazarak gönderin ve gelecek olan mesajı bekleyin.öyle birşey yoktencet müşteri desteği en geç 3 gün içinde dönüş yapıyor. bu yok mobil veri baglantısı yazıp umut bekleyenler beklemesin onun devri geçti. ama baska sekilde düzgünce dile getirirsen banın 1 güne düşüyor ve acılıyor. Sadece rank kasamıyorsun sezon sonuına kadar onun içinde tekrar mail atman gerekiyor. 3650 gün ban yiyen arkadasımın banı bugün öglen saatlerinde 1 güne düşürüldü. bilip bilmeden insanların umutlarını yitirmeyin.
ban yemeyeceğinin garantisi yok. Tencent bu aralar sağlam çalışıyor. er geç bizde ban yiyebiliriz hiç belli olmaz tamamen şans faktörü2 aydır hileyi kullanıyorum her maç 20 kill alıyorum taç ım hiç bir şey olmadı ne kadar belli etsem bile
Niye bana cevap yazmadılar hep aynı şeyleri atıp duruyorlaröyle birşey yoktencet müşteri desteği en geç 3 gün içinde dönüş yapıyor. bu yok mobil veri baglantısı yazıp umut bekleyenler beklemesin onun devri geçti. ama baska sekilde düzgünce dile getirirsen banın 1 güne düşüyor ve acılıyor. Sadece rank kasamıyorsun sezon sonuına kadar onun içinde tekrar mail atman gerekiyor. 3650 gün ban yiyen arkadasımın banı bugün öglen saatlerinde 1 güne düşürüldü. bilip bilmeden insanların umutlarını yitirmeyin.
Post automatically merged:
Not: Gelen otomatik mesajların ardından tekrar aynı konu altına itiraz dilekçenizi yazarak gönderin ve gelecek olan mesajı bekleyin.
ne yazdıgına baglı kardeşimNiye bana cevap yazmadılar hep aynı şeyleri atıp duruyorlar
Hadi hayırlısı banım açılırsa sana yemek ısmarlayacağımne yazdıgına baglı kardeşimaynı mesajı 10.000 kişi gönderirse adamlar dikkate almaz tabi ki
yaratıcı olun ve düzgün bir itiraz talebi oluşturun 1-3 gün içerisinde dönüş yapıyorlar.ve tekrar itiraz dilekçesi oluşturdugunuzda ertesi gününe itirazınız kabul edildiği taktirde banınız 1 güne düşürülüyor.
birşey ısmarlamana gerek yok banın açılsın yeterHadi hayırlısı banım açılırsa sana yemek ısmarlayacağım
bu cevabı yazan senin gibi binlerce kişi var. internet yoluyla buldugunuz copy paste itirazları boşa yazıp zamanınızı öldürmeyin derim .Sayın PUBG geliştirici, kısa bir süre önce hesabım sızın tarafınızdan yasaklandı, bu yasağı kabul etmemekle beraber şiddetle itiraz ediyorum hesabım sebepsiz yere yasaklanıp oyundan uzaklaştırılmıştır hiç bir kanıt ve delil olmadığı gibi yapılan uygunsuz bir davranışta yoktur. eğer hesabımın kuralarınızı ihlal eden bir davranışı olduysa ihlal ettiğimi gösteren kanıt istiyorum. hesabımın yeniden açılması konusunda iyi bir haber bekliyorum, iyi günler.
benım 60 lvl hesap fatih di te 2. sezon da açmıştım hileden o banlandı ne kadar duzgun bir şekilde dilede getırsem banım açılmadı. oyun senın hıle oldugunu kendi kafasında nihayet getirirse affetmiyor. 1 kere yapan 2. yede yapar dior.öyle birşey yoktencet müşteri desteği en geç 3 gün içinde dönüş yapıyor. bu yok mobil veri baglantısı yazıp umut bekleyenler beklemesin onun devri geçti. ama baska sekilde düzgünce dile getirirsen banın 1 güne düşüyor ve acılıyor. Sadece rank kasamıyorsun sezon sonuına kadar onun içinde tekrar mail atman gerekiyor. 3650 gün ban yiyen arkadasımın banı bugün öglen saatlerinde 1 güne düşürüldü. bilip bilmeden insanların umutlarını yitirmeyin.
Not: Gelen otomatik mesajların ardından tekrar aynı konu altına itiraz dilekçenizi yazarak gönderin ve gelecek olan mesajı bekleyin.
öyle birşey yoktencet müşteri desteği en geç 3 gün içinde dönüş yapıyor. bu yok mobil veri baglantısı yazıp umut bekleyenler beklemesin onun devri geçti. ama baska sekilde düzgünce dile getirirsen banın 1 güne düşüyor ve acılıyor. Sadece rank kasamıyorsun sezon sonuına kadar onun içinde tekrar mail atman gerekiyor. 3650 gün ban yiyen arkadasımın banı bugün öglen saatlerinde 1 güne düşürüldü. bilip bilmeden insanların umutlarını yitirmeyin.