dikkat etmek gerekiyorHile o kadar çok kişi tarafından kullanılıyor ki gereksiz yere 20 kill alıyorlar ve bunun sonucunda ban işlemi başlıyor.Benzer bir oyun sadece pro oyuncu olarak oynanabilseydik harika olurdu.
düzgün kullanmak gerekiyor belli ettiğin anda yiyorsun banibu kişiden kişiye degişir belli eden banlanır bu kadar basit
Hilenin sonucu bandır bunu sen göze alarak oynamalisin hiçbir hile tam savunmali değil ister ücretsiz , ister ücretli olsun sonucu bandır ..Hile o kadar çok kişi tarafından kullanılıyor ki gereksiz yere 20 kill alıyorlar ve bunun sonucunda ban işlemi başlıyor.Benzer bir oyun sadece pro oyuncu olarak oynanabilseydik harika olurdu.
malesef öyle oluyorHilenin sonucu bandır bunu sen göze alarak oynamalisin hiçbir hile tam savunmali değil ister ücretsiz , ister ücretli olsun sonucu bandır ..
Steam pbg için hile satın aldım 1 hafta oynadım ban vs olmadı 2 ay sonunda ban yedim 2 ay boyunca ne hile kullandım ne birşey yaptım sadece 2 ay once 1 haftalığına hile kullanmıştım
Hile de o kadar kötü birsey değil yaniHile o kadar çok kişi tarafından kullanılıyor ki gereksiz yere 20 kill alıyorlar ve bunun sonucunda ban işlemi başlıyor.Benzer bir oyun sadece pro oyuncu olarak oynanabilseydik harika olurdu.
Belli etmeden oynayınca daha fazla zevk veriyor ama insanlar hemen vurayım yeni oyuna geçiyim mantığında veya arkadaşlarına boost yapıyorlarHile o kadar çok kişi tarafından kullanılıyor ki gereksiz yere 20 kill alıyorlar ve bunun sonucunda ban işlemi başlıyor.Benzer bir oyun sadece pro oyuncu olarak oynanabilseydik harika olurdu.