Pubg mobile bedava 3 ay youtube premium

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Selamlar.Bugün konumda nasıl pubg mobile sayesinde 3 ay youtube premium alacağınızı göstereceğim.İlk önce etkinlikler kısmından 3 ay premium etkinliğini bulup basıyoruz sonra alma yerinde kartımı yazıyoruz ve 2 tl çekiyor bu arada iade ediyor bu doğrulama amaçlı.Sonra youtube premium geliyor biraz ayrıntısız anlattım sorunuzu yazabilirsiniz.
Post automatically merged:

İyi günlerde kullanın.

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Selamlar.Bugün konumda nasıl pubg mobile sayesinde 3 ay youtube premium alacağınızı göstereceğim.İlk önce etkinlikler kısmından 3 ay premium etkinliğini bulup basıyoruz sonra alma yerinde kartımı yazıyoruz ve 2 tl çekiyor bu arada iade ediyor bu doğrulama amaçlı.Sonra youtube premium geliyor biraz ayrıntısız anlattım sorunuzu yazabilirsiniz.

İyi günlerde kullanın.
ben yaptım ama para çekme yeri filan gelmedi nasıl olacak tam anlamadım ya

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ϟ 塔哈
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI

İyi günlerde kullanın.
Bro biraz ozenerek anlatirmisin oluyorsa guzel konu eline saglik tekrardan bakacagim konuya.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bro biraz ozenerek anlatirmisin oluyorsa guzel konu eline saglik tekrardan bakacagim konuya.
tamamdır oyuna girip bakacağım kusura bakma

tahammrk

mustafa3468

Selamlar Oyunumuzu Açıp etkinliklerden youtube premiumu buluyoruz girip inceleye basıyoruz 3 aylık deneye basıp orda yazılı olan siteye gidiyoruz site size özeldir.Sonra satın alma işlemlerini yapıyoruz 0 tl çekilmesi lazım ya da doğrulama için 2 tl bu arada aldıktan sonra üyeliği iptal edip 3 ay sonra para çekmesini engelliyoruz.

Son düzenleme:
Düşmez Kalkmaz Bir Allahtır Uyan
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
birazdaha güzel anlatım olursa daha rahat anlar lar bro genede eliene sağlık

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Can you write this tutorial in English? I actually don't understand the post.
okey sorry

Can you write this tutorial in English? I actually don't understand the post.
Greetings. Today I will show you how to get 3 months of youtube premium thanks to pubg mobile in the location. First, we find the 3 months premium event from the events section and print it, then we write my card at the receiving place and it withdraws 2 TL, by the way, this is for verification purposes. Then youtube premium comes, I explained your question in some detail. You can write .And if you don't understand, this is the second explanation .Greetings, we open our game and find youtube premium from the events, enter and click review. We go to the site written there by pressing the 3-month test. The site is special for you. Then we make the purchases. 0 TL needs to be withdrawn or 2 TL for verification, by the way, cancel the membership and withdraw money after 3 months. we block.

thanks for the method
ohh thank you

birazdaha güzel anlatım olursa daha rahat anlar lar bro genede eliene sağlık
bir kere aldığımdan o kısımlar bir daha açılmadı ondan böyle anlattım

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Brom biraz daha detaylı anlatıp foto koyarsan herkes kullanır yararlı konu

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
It's okay, no need to be sorry. I just wanna understand what you're trying to say, but I didn't get it. I know you're talking about a free YT 3-months prime, but I don't know what method are you talking about.
hello i told you how to do it in english

Brom biraz daha detaylı anlatıp foto koyarsan herkes kullanır yararlı konu
ilk defa böyle insanlara öğreten konu açtım.Kusura bakma.

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
çalışıyor fakat ben yapamadım kredi kartı vb istiyor arada para çekerse :D diye yapmadım boş kredi kartı olan arkadaşlar yapabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...