Onaylı Üye
evet yakında ona bi çözüm bulunurYok hocam öyle olur mu, hesabı sen istersen onlarca aç. Senin hesap açmana engel olamazlar ki. şöyle bak olaya, seni interpool uluslararası kaçak olarak arıyor.sen istediğin kadar farklı kimlik değiştebilirsin. lakin suratın değişmiyorsa surat eşleştirmesinden çok kolay yakalarlar. açtığım kimliklerde boşa gider. pc ban olayıda o zaten.pc in karalisteye girerse yani donanım banı yersen ilk tespitte temizde olsan banlanıyorsun.
Onu diyorum hocam, gameloop emülatörde 3 tane cihaz modeli var.3ünde donanım banı yersen o zaman ne yapacaksınki. farklı emülatöre geçmek çözüm değil, hem hileler çalışmıyor hem uyumluluk sorunları var hemde gameloopla eşleşmediğinden maç bunları dklarca zaman alıyor.yani gameloop dışı boş malesef. senin şuan için 3 haktan 1 i gitmiş gözüküyor. kaldı 2 hakkın ona göre. :
Hileye kesin çözüm bulabilseler isterse 1 milyon kişi gitsin yaparlar. çünkü 1 milyon gider 1.5 milyon gelir, artı uc yüklemeleride artar, oyuna güven artar. ben oyuna o kadar para yükleyim, caf caflı giysiler alayım ama adam 1 levellik karakterle bassın hileyi beni vursun. keriz miyim ben. o yüzden uc falan yüklemedim yüklememde.zannetmiyorum göz boyama için yapılmış bir şeydir sonuçta kimse oyuncu kaybetmek istemez.
donanım banı atılsa bile kimse aa ban yedim kabulleneyim mantığın da yaklaşmaz oyuna olan kin ve öfke daha çok artar ve tonla hile daha çok gelmeye başlar fikrimce ücretsiz spoofer kullandım asya da yapılan ücretsiz spooferlar işe yarıyor fakat yapımı zor.Hileye kesin çözüm bulabilseler isterse 1 milyon kişi gitsin yaparlar. çünkü 1 milyon gider 1.5 milyon gelir, artı uc yüklemeleride artar, oyuna güven artar. ben oyuna o kadar para yükleyim, caf caflı giysiler alayım ama adam 1 levellik karakterle bassın hileyi beni vursun. keriz miyim ben. o yüzden uc falan yüklemedim yüklememde.ama oyun %95 oranında temiz olursa işler değişir. işte bunun için önemli bir adım olan donanım banını yapmaya çalışıyorlar. sistemi iyi kurarsalar hile ciddi oranda düşer. arkadaşlar bazı spoofer tarzı uygulama ile halledilir diyor, lakin kimse al bak şuara var o program al dene diyemiyor.çünkü işe yarayan gerçek programlar parayla satılıyor. diğeleri sahte, virüslü programlar. ha kişisel olarak beklentim nedir? adam görme dışındaki tüm hilelerin donanım banı atmasını isterim orası ayrı.
Siterde bu sorunu yaşayanlar yavaş yavaş başladı. Dediğimtim zaten , pubg yaklaşık 2-3 hafta önceden duyuru geçmişti zaten. Ozamana kadar sistemi izlemeye almıştır, bundan sonra daha çok çıkar. çözüm yöntemi olur mu?bilemiyorum, lakin zaman alacağa benziyorşimdi araştırdım ama çözüm yok gibi pubg mobiledan hwid yiyen hiç göremedim
Bir konu açıp nasıl yapıldığını paylaşırsanız bir çok kişi faydalanır hocam, tabi böyle bir şey düşünüyorsanızkesin çözüm buldum gene 90 fps alıyorum yassaklanan cihazıda aktif ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?